• Home
  • /Blog
  • /LA TECNOLOGIA DIGITAL A L’ABAST

LA TECNOLOGIA DIGITAL A L’ABAST

IMG_0338
30 de maig, 2017

 

L’Ateneu de Fabricació  de Ciutat Meridiana col·labora amb el grup cooperatiu TEB, facilitant l’accés a la tecnologia digital a persones amb discapacitat intel·lectual.

El grup Cooperatiu TEB, està format per 7 cooperatives (TEB Barcelona, TEB Vallés, TEB Habitatge, TEB Verd, TEB Solucions, TEB Gestió, i una cooperativa de 2n grau, Taller Escola Barcelona. El TEB treballa des de els principis i valors cooperatius per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

El TEB disposa de centres especials de treball sense ànim de lucre, centres ocupacionals i serveis de habitatge especialitzats, serveis d’inserció laboral per tal de facilitar la inclusió en la societat. Els 4 centres  especials de treball, que ofereixen productes i serveis de qualitat donen feina a 650 persones de les quals 500 son persones amb discapacitat intel·lectual.

En la seva darrera visita taller a l’AFCM, amb imaginació, uns petits consells i la tecnologia digital, un grup de persones amb discapacitat intel·lectual del Grup Cooperatiu TEB ha convertit en objectes les idees que portaven al cap. Necessitaven crear uns trofeus per a un concurs molt especial. Per això, van anar a l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, un equipament que ofereix a particulars, entitats i centres educatius espais de creació i formació vinculats a les tecnologies, especialment a tot allò que fa referència a la impressió en 3D. El resultat és espectacular!

El seu equip de televisió ha fet la gravació que us deixem!

 

                        IMG_2252                     IMG_2244
 

IMG_2251

IMG_2250
 

IMG_20170227_130811

 

 

Entrades recents

*