• Home
  • /Blog
  • /L’Ateneu de Fabricació Les Corts tanca per obres a partir de l’1 d’octubre

L’Ateneu de Fabricació Les Corts tanca per obres a partir de l’1 d’octubre

14233082555_aba6777d19_o
26 de setembre, 2016

L’AdF de les Corts és troba als carrers dels Comtes de Bell-lloc i Novell, a l’antiga fàbrica Benet i Campabadal. Aquest ateneu ha ocupat des de la seva creació un gran espai diàfan on abans hi havia els telers d’aquesta indústria de cintes i betes. Les llançadores i les bobines de fil van donar lloc als punters làser i als dipòsits de material plàstic per, en definitiva, complir un mateix objectiu, que és el de donar forma a projectes i dissenys creatius d’entitats, empreses i ciutadania.

Des de fa mesos s’estan realitzant en aquesta mateixa fàbrica les obres d’acondicionament de la futura Biblioteca Central de Les Corts on ben aviat conviuran Ateneu i Biblioteca, un ús múltiple cridat a generar sinergies i complicitats per desenvolupar projectes comuns. Ara, en la fase final de les obres, l’Ateneu de Fabricació Les Corts tanca temporalment a partir de l’1 d’octubre del 2016. En breu informarem sobre la data de reobertura d’aquest espai.

Per qualsevol informació, consulta o proposta ens podeu trucar al telèfon 93 490 36 25 o escriure’ns a correu electrònic ateneufabricaciolescorts@gmail.com

Entrades recents

Ateneus

Ateneu de Fabricació Les Corts

*