Barcelona Novel·la Històrica

Novel·la. La cinquena edició del festival girarà entorn de la condició humana. Del 6 a l’11 de novembre de 2017

Del 6 a l’11 de novembre se celebra la cinquena edició de Barcelona Novel·la Històrica. El festival, comissariat per Fèlix Riera, tindrà com a protagonistes les emocions i les accions humanes. I ho farà a partir de tres eixos: la condició humana d’escriptors i protagonistes; la història en la novel·la llatinoamericana, i l’explicació de la història a partir del caràcter dels personatges de les novel·les.

El lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino a Arturo Pérez Reverte, el dilluns 6 de novembre, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, inaugurà el festival, que a partir de l’endemà es desenvoluparà a la Biblioteca Jaume Fuster (Programa). En total, catorze activitats en què professionals de diversos camps analitzaran les emocions i les accions humanes en la novel·la històrica.

Com a complement a les xerrades, durant el mes de novembre diversos clubs de lectura de biblioteques de Barcelona llegiran i comentaran novel·les històriques. A més, l’escriptor Martí Gironell oferirà un itinerari que combina la novel·la històrica amb títols que transcorren a la ciutat i que han reflexionat sobre la condició humana.

Més informació:

Obres sobre la novel·la històrica a les biblioteques de Barcelona