Catalunya, terra de llibres. Barcelona, ciutat de la literatura

Fires. Les institucions i editors catalans consoliden l’estand conjunt a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, amb el lema “Catalonia, Land of Books / Barcelona City of Literature”

Com és habitual en els darrers quatre anys, l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Ramon Llull, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el Gremi d'Editors de Catalunya han participat conjuntament en un únic espai a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, que va tenir lloc de l’11 al 15 d’octubre de 2017.

La Fira del Llibre de Frankfurt és la mostra més important del món del llibre i una gran oportunitat per donar a conèixer i difondre el potencial editorial de la ciutat de Barcelona i de Catalunya.

Així doncs, la setmana passada, va haver-hi la presència de les institucions de Catalunya en un estand que s’identificada amb el lema “Catalonia, Land of Books / Barcelona City of Literature” (Catalunya, terra de llibres / Barcelona ciutat de literatura).

L’Ajuntament de Barcelona va donar suport de nou a la promoció del sector editorial de la ciutat i de Catalunya. També es va  aprofitar per fer difusió de les activitats que està duent a terme a Barcelona com a Ciutat de la Literatura de la UNESCO, nomenada a finals del 2015.

En aquest sentit, a l’estand s’hi van poder veure exemplars de les darreres novetats editades per l’Ajuntament de Barcelona i també hi havia un espai on el públic es pot fer fotografies amb l’escenari de La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, una de les novel·les de la literatura catalana més traduïda a tot el món.