Remena, busca i troba el teu llibre d'ocasió

Fires. És el moment de remenar, buscar i trobar el llibre que buscaves i a un preu assequible. Arriba la 66a edició de la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern, al passeig de Gràcia, fins al 8 d'octubre.

Un any més, i ja és la 66a edició, comença la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern que s’instal·la a les dues voreres del passeig de Gràcia per convidar-nos a llegir.

Si t’agrada comprar llibres, el setembre és probablement el millor mes de tot l’any per fer-ho a Barcelona. Podríem pensar que és l’abril, perquè hi ha Sant Jordi, o també podríem convenir que Barcelona és una ciutat magnífica, plena de bones llibreries i amb bona oferta i tot l’any és bo, però el setembre sempre ha estat el mes del llibre d’ocasió, gràcies a la fira que ocupa les dues voreres de la part baixa del passeig de Gràcia durant les festes de la Mercè.

És com un mercat de Sant Antoni que obrís cada dia, durant dues setmanes, on els llibreters més actius que treballen amb volums antics, o de segona mà relativament nous, ofereixen el seu material a preus molt assequibles. Definitivament, una gran oportunitat per trobar aquella joia que et falta i fa temps que busques, o per deixar-te portar per l’atzar.

La fira arriba a la 66a edició, un cop més organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, i entre les paradetes que hi haurà al passeig de Gràcia s’hi trobaran llibreries de Barcelona, de tot Catalunya i de la resta d’Espanya.

La fira romandrà activa fins al 8 d’octubre. És hora de passejar, aturar-se uns minuts a la parada que t’interessi, remenar, preguntar, conversar i tornar a casa amb una bona selecció de llibres descatalogats i a preus imbatibles.