Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Formació i recursos - Curs d'agent antirumors

Formació i recursos - Curs d'agent antirumors

Formació antirumors:

Forma't en Xarxa, jornada formativa per a membres de la Xarxa BCN Antirumors

Inscripcions gratuïtes fins al 7 de juliol a: http://bit.ly/formatenxarxa

+ informació: antirumors@bcn.cat / http://ow.ly/x7B330dlmrY

El 13 de juliol, a partir de les 09.30 h, les entitats membres de la Xarxa BCN Antirumors, podran gaudir d’una jornada de conferències i tallers sobre la perspectiva decolonial i interseccional.

Aquesta jornada neix de la voluntat dels membres de la XBCNA per aprofundir en aquests temes i compartir visions diverses en un context de diàleg crític. L’objectiu és crear i proporcionar eines antirumors per a que les entitats de la XBCNA reforcin la seva tasca.

"Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips"

Aquesta formació, que impartiran el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, D-Cas, La Xixa Teatre i l'Oficina tècnica de l'Estratègia BCN Antirumors, està dirigida a persones que tenen intenció de col·laborar posteriorment en l’acció antirumors a la ciutat a través, per exemple, de la Xarxa BCN Antirumors.

Els seus eixos temàtics s’articulen al voltant de la reflexió sobre els conceptes de cultura, diversitat, estereotips, rumors i prejudicis. S’ofereixen també eines per al treball, la gestió i el tractament d'estereotips i rumors sobre diversitat cultural.

Els curs és gratuït i té una durada total de 20 hores (5 sessions de 4 h formatives).

La nova edició del curs de 2017 es fa en torn de tarda( 30 de maig, 6, 13, 20 i 27 de junyl) o de matí ( 31 de maig, 7, 14, 21 i 28 de juny).

Al pdf adjunt de la dreta trobareu el programa general del curs.

Si teniu cap dubte o necessiteu més informació, podeu escriure un correu electrònic a antirumors@bcn.cat