Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Refugiats l odissea cap a europa 99400488834.html

"Refugiats, l'odissea cap a Europa"

Enrere

On:
Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (Ctra Mataro, 124. Sant Adrià del Besòs)
Quan:
Del 06/04/2017 al 30/09/2017.
Adreça:
Rbla Guipúscoa, 178
:
Sant Martí
Barri:
La Verneda i la Pau
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona

Exposicions. Mostra fotogràfica de Sergi Càmara que documenta la duresa del viatge cap a Europa que decideixen emprendre milers de persones que fugen de la guerra.

L’exposició itinerant del fotògraf Sergi Càmara “Refugiats, l’odissea cap a Europa” és una iniciativa del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, de la Generalitat de Catalunya, per sensibilitzar l’opinió pública catalana sobre la situació dels refugiats.

Amb les imatges captades per Sergi Càmara, visualitzem gran part del camí que han recorregut milers de refugiats que fugen amb determinació de la barbàrie i el caos, exposats a tota mena de riscos. El fotògraf vigatà ha viatjat a punts conflictius de l’èxode de refugiats: les illes gregues de Lesbos i Kos, prop de Turquia, un dels principals punts d’entrada a Europa de les persones que fugen dels seus països; el pas d’Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia; Belgrad; la frontera entre Sèrbia i Hongria; Budapest; la localitat fronterera de Tovarnik, i Melilla.


Exposició fotogràfica de Sergi Càmara.

Organitzada pel Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades i l'Ajuntament de Barcelona pla "Barcelona,ciutat refugi".

Horaris