Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / 4 activitats noves al Catàleg Antirumors online

4 activitats noves al Catàleg Antirumors online

Els Drets LGBT i el reconeixement del Poble Gitano són les noves temàtiques

Des del Programa BCN Interculturalitat i l’Estratègia BCN Antirumors, ens complau informar-vos que ja està disponible el Catàleg Antirumors online amb 4 activitats noves.

Aquest Catàleg Antirumors Online és una aposta per la digitalització, amb l’objectiu de fer un recurs més accessible i acord amb l’era digital en la qual vivim.

Com a activitats a destacar, tenim 4 noves propostes. Barvaliphe, com activitat per tractar la discriminació cap al Poble Gitano, dinamitzat per Nakeramos, té per objectiu fer visible quins són els aspectes que han generat estereotips i prejudicis sobre les persones gitanes a l’imaginari col·lectiu, els quals poden derivar en situacions de discriminació, aíxi com ressituar les persones gitanes com a subjectes amb capacitat d’agència pròpia a l’imaginari col·lectiu.

També, s’ha incorporat l’activitat “Els drets LGBT amb mirada intercultural i interseccional, un taller formatiu per conèixer i examinar els discursos discriminatoris predominants al voltant dels col·lectius LGBT, promogut per Col·lectiva Captiva.

Pel que fa als tallers d’expressió artística i creativa, s’incorporen “Dansa Espai Compartit”, iniciativa per afavorir la concepció de la identitat i la cultura com un procés dinàmic, des del Col·lectiu Lo Relacional, i “Fogons Antirumors, un espai de lloc amb la cuina com a vertebrador, per crear un clima integrador des del respecte mutu i el coneixement de les diferents cultures i propiciar un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències, impulsat per Mescladís.

Podeu trobar el nou catàleg online a: http://ajuntament.barcelona.cat/bcnacciointercultural/ca/cataleg-activitats-antirumors