Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / El 16 de maig, el projecte artístic Interconfusió torna a l’Espai Avinyó

El 16 de maig, el projecte artístic Interconfusió torna a l’Espai Avinyó

Aquest projecte dóna veu a diverses artistes que treballen la interculturalitat a través del seu art

El dimecres 16 de maig, a les 18.30 h, l'Espai Avinyó (c. Avinyó, 52) us convida a participar de la taula rodona "Interconfusió: una nova mirada artística a la diversitat", que comptarà amb la presència de diverses artistes.

Inscripció prèvia a bit.ly/interconfusio_

Aquest espai de diàleg pretén reflexionar sobre els conceptes de confusió i art i el paper de la individualitat en la interculturalitat. Les artistes participants presentaran la seva obra en relació amb la interculturalitat.

Comptarem amb la presència de:
Carolina Amigó (creadora audiovisual)
Mirva Kemppainen (artista plàstica)
Juanjo Oliva (comissari del projecte)

El terme confusió adquireix en l’actualitat un valor molt significatiu que fa que ens fixem en ell. Les noves tecnologies i el vertigen que aquestes incorporen fan, gairebé impossible, que puguem processar tota la informació que ens arriba. Els artistes observen la seva obra quan es relaciona amb el món exterior i reconeixen en la sensació que els crea com una eina de reflexió, transformació i construcció col·lectiva.

L’artista viu i es retroalimenta en, i de la confusió. Les seves produccions neixen d’un caos i es dirigeixen cap a una altra confusió universal que comporta una veu personal i l’examen detallat d’una realitat diversa.