Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / El 20 de desembre la Xarxa BCN Antirumors celebra la seva reunió plenària

El 20 de desembre la Xarxa BCN Antirumors celebra la seva reunió plenària

Ens trobarem al Centre Cultural Islàmic Català per avaluar i continuar construint accions que desmuntin rumors i estereotips sobre la diversitat cultural

El pròxim 20 de desembre, de 17’30 a 20h, les entitats i persones membres de la Xarxa BCN Antirumors farem la nostra plenària en el Centre Cultural Islàmic Català (Carrer de Rafael Capdevila, 1-3).

Inscripcions abans del 19 de desembre a:  http://bit.ly/PLENÀRIAXBCNA2016

Com ja és habitual, la sessió servirà per posar en comú i valorar les accions antirumors que estem impulsant des dels grups i comissions de treball de la Xarxa BCN Antirumors.

Obrirem la trobada amb l’actuació del grup Fricandó, un projecte teatral impulsat pel Servei de Convivència d’ Horta-Guinardó,  i dinamitzat per La Xixa Teatre, que té com a objectiu promoure relacions lliure de rumors, prejudicis i estereotips, i enfortir les relacions entre els veïns i les veïnes del territori.

Fricandó, a través de les eines del teatre social, genera peces que conviden al debat i a la reflexió compartida. En aquesta ocasió ens presentaran escenes de la representació: “Déu meu, què t’hem fet!”.

Tot i que la plenària és un espai de trobada i de treball dirigida a membres de la Xarxa BCN Antirumors, acollirem també a qualsevol persona o entitat que estigui interessada en la nostra feina i estigui valorant sumar-s’hi. Entre les 17 i les 17.30h hem programat un espai específic per informar sobre les objectius, funcionament, pla d’acció… de la Xarxa (les persones/entitats interessades podeu contactar amb antirumors@bcn.cat)

PROGRAMA DE LA PLÈNARIA:

16’45-18h: Acreditació

17-17’20h: Visita al Centre Cultural Islàmic Català / Espai d’acollida per a les entitats que vulguin saber més sobre la Xarxa BCN Antirumors.

17’30-18h: Actuació i fòrum de debat a càrrec del grup Fricandó Teatre (membre Xarxa BCN Antirumors)

18 a 18’15h: Benvinguda a càrrec de Lola López (Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat) i de la Comissió d’Estratègia de la Xarxa BCN Antirumors.

18’15 a 19h: En què estem treballant? Presentació de les accions i plans de treball dels grups i comissions de la Xarxa BCN Antirumors.

19 a 19’45h: I tu què opines? Espai propositiu, per a la reflexió compartida sobre les accions antirumors que s’impulsen des de la Xarxa BCN Antirumors.

19’45 a 20h: Cloenda i pica pica