Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Ja podeu consultar i descarregar la nova 'Guia Pràctica de l'Agent Antirumors'

Ja podeu consultar i descarregar la nova 'Guia Pràctica de l'Agent Antirumors'

Aquesta nova edició, revisada i adaptada al context actual, és una eina per a persones, grups i entitats que vulguin desmuntar rumors i prejudicis

 

La nova edició de ‘Guia Pràctica de l’Agent Antirumors. Com combatre els rumors i estereotips sobre la diversitat cultural a Barcelona’, revisada i adaptada al context actual, és una eina per a persones, grups i entitats que vulguin contribuir activament a desmuntar prejudicis.

L’objectiu d’aquest material és impulsar la reflexió i el desenvolupament d’habilitats i actituds que permetin lluitar contra els estereotips i rumors que estigmatitzen conciutadanes i conciutadans per causa del seu origen cultural i/o creences.

A més, la Guia serveix de suport a la formació “Agents Antirumors: Interculturalitat, una resposta a rumors i estereotips”, impulsada per l’Estratègia BCN Antirumors (una de les línies d’acció del Programa BCN Interculturalitat).

Iniciatives com aquesta poden ajudar la ciutadania a desenvolupar una actitud intercultural que fomenti el diàleg i l’acostament a realitats diverses mitjançant el seu coneixement i el desenvolupament d’una actitud crítica davant les informacions que circulen sobre determinats col·lectius en els mitjans de comunicació i l’àmbit de la quotidianitat.

Gràcies a la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, la Guia es pot demanar en préstec a totes les biblioteques de la ciutat. A més, la guia està disponible també en castellà i anglès a la web del Programa BCN Intercultural.

Descarrega’t:

CATALÀ: ‘Guia Pràctica de l’Agent Antirumors. Com combatre els rumors i esterotips sobre la diversitat cultural a Barcelona’.

CASTELLÀ: Guía Práctica del Agente Antirumores. Cómo combatir los rumores y estereotipos sobre la diversidad cultural en Barcelona.

ANGLÈS: A practical guide for Anti-rumors Agents. How to fight rumours and stereotypes about cultural diversity in Barcelona.