Una ciutat diversa, una ciutat compromesa amb la convivència i la cohesió social
Inici / Nous materials #NoComparteixoRumors

Nous materials #NoComparteixoRumors

Ja podeu descarregar els dos baners per seguir combatent rumors i estereotips a les xarxes socials

Amb l’objectiu de continuar enfortint l’acció comunicativa #NoComparteixoRumors, des de l’Ajuntament de Barcelona s’han creat dues adaptacions de la infografia per seguir combatent els missatges discriminatoris a les xarxes socials.

L’acció comunicativa #NoComparteixoRumors, impulsada per la Xarxa BCN Antirumors i l’Ajuntament de Barcelona, va sortir a la llum el passat 18 de setembre per donar resposta a l’augment de missatges discriminatoris a les xarxes socials.

Arran dels atemptats del passat 17 d’agost, a les xarxes socials hi ha hagut un augment dels missatges discriminatoris i d’odi cap a la diversitat cultural. Davant d’aquests fets, la Xarxa BCN Antirumors i l’Ajuntament de Barcelona, van prendre un posicionament amb #NoComparteixoRumors per aturar els rumors sobre els veins i veines de la nostra ciutat.

#NoComparteixoRumors té l’objectiu que la ciutadania es faci seus els materials per tal d’advertir que no toleraran missatges discriminatoris o rumors sobre la diversitat a les xarxes socials.

Informa’t! Pensa! Actua!

Ja podeu descarregar-les a la nostra web:

Versió Facebook

Versió Twitter

Per saber més: http://ajuntament.barcelona.cat/bcnacciointercultural/ca/la-xarxa-antirumors