Emprendre a BCN i al món
Dimecres, 22 de novembre
 
Ponència d’experts en emprenedoria per a joves, taula d’experiències de persones emprenedores i espai de networking.


Quan? Dimecres 22 de novembre, de 18 a 20h
On? CIAJ - Centre d’Informació i Assessorament per a Joves
Inscripcions tancades
[Si t'interessa la temàtica d'aquesta activitat, no deixis de demanar cita amb l'Assessoria de Mobilitat internacional on t'atendran i resoldran els teus dubtes al respecte (Tel. 934 422 939)]

Emprendre al món significa conèixer els passos i recursos necessaris que estan disponibles a Catalunya per aquelles persones amb una idea de negoci i/o amb ganes de participar en un projecte emprenedor.

Per aquest motiu, us convidem a una sessió a càrrec de l’Assessoria d’Emprenedoria per a joves del Departament de Joventut, on us donarem a conèixer aquells aspectes clau a tenir en compte per aprendre a emprendre… aquí o al món!

Formes jurídiques, ajuts i subvencions, línies de finançament… són alguns dels temes que tractarem, sense perdre de vista la importància de la visió més experiencial d’emprendre: convidarem persones que han viscut el procés, amb projectes de projecció internacional i/o presencia en altres països, per tal que pugueu descobrir de primera mà les seves sensacions, consells i motivacions. 

A més a més, experts de la Cambra de Comerç de Terrassa seran presents per resoldre qualsevol dubte que us quedi.

Us animem a conèixer el món de l’emprenedoria!

Altres activitats que us poden interessar:
 
Veure mapa més gran