Voluntariat al món
Dijous, 23 de novembre
 
Taula d’experiències i fira d’entitats sobre les principals oportunitats de voluntariat de llarga i curta durada a l'estranger.


Quan? Dijous 23 de novembre, de 18 a 20h
On? Casal de Joves Les Corts
Inscripcions tancades
[Si t'interessa la temàtica d'aquesta activitat, no deixis de demanar cita amb l'Assessoria de Mobilitat internacional on t'atendran i resoldran els teus dubtes al respecte (Tel. 934 422 939)]Fer un voluntariat internacional t’obre els ulls a la diversitat de pensament i de cultures, i et dóna l’oportunitat de posar el teu gra de sorra en la millora de la societat. És una experiència transformadora incomparable.

Sents la crida del voluntariat?

Qui millor que persones que han estat voluntàries internacionals per explicar-te quines alternatives tens per participar en projectes arreu del món? 

En aquesta trobada podràs parlar amb elles i així poder escollir l’opció que més et convé entre els nombrosos voluntariats de diferent durada, de participació individual o en grup, a països del Nord i del Sud…

El Servei de Voluntariat Europeu (SVE), Voluntariats de llarga durada (LTV), Camps de treball, Camps de solidaritat, Intercanvis juvenils, Brigades internacionals...

L’acte comptarà amb la presència de les principals entitats de la província de Barcelona que promouen el voluntariat internacional.


Altres activitats que et poden interessar: