CONVOCATÒRIA TANCADA. Consulta les obres guanyadores de l'any 2018 aquí.


"Més enllà de l’aprenentatge d’idiomes, quines són les competències que has adquirit gràcies a la teva experiència a l’estranger? Com les poses en valor?".

Amb el 3r Concurs "Jo al món", la teva resposta té premi!


QUIN ÉS L'OBJECTIU DEL CONCURS?

El certamen neix amb la voluntat de:

  — Donar a conèixer experiències de joves que viuen o han viscut a l’estranger per estudiar, treballar, fer pràctiques o voluntariat.

  — Visibilitzar el poder transformador que aquestes vivències poden tenir en les persones, la societat i l’economia.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Joves d’entre 18 i 35 anys que resideixin o hagin residit a Catalunya, i visquin o hagin viscut a un país estranger realitzant una estada d’un mínim de 3 mesos d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

COM POTS PARTICIPAR-HI?

Crea un vídeo o un escrit acompanyat d’una imatge, que respongui a les pregunta del concurs.

Les obres han de realitzar-se i presentar-se segons s’indica a les BASES DEL CONCURS "JO AL MÓN" 2018. Alerta: EL TERMINI D'ENTREGA S'HA AMPLIAT FINS AL DIMECRES 28 DE NOVEMBRE A LES 12H!

SELECCIÓ D’OBRES I PREMIS

Els vídeos i els texts que rebin més puntuació per part del jurat seran els finalistes, als quals se’ls lliurarà els següents premis (segons la preferència que escullin al formulari d’inscripció):

  — Lot de productes de la terra Tastets

  — Lot de productes de la terra Barcelona

  Interrail Global Pass Flexi, de 10 dies en un mes i de 2a classe

  — Inscripció gratuïta per poder fer l’examen APTIS al centre British Council de Barcelona

  — Càmera esportiva

Les obres que compleixin els requisits seran publicades a partir del dia 28 de novembre al Facebook de l’Assessoria de Mobilitat internacional per a joves.

També serà en aquesta mateixa xarxa social on es podrà consultar el nom de les persones premiades, un cop s’anunciïn el 29 de novembre durant la cloenda del "De BCN al món. Del món a BCN" 2018.