Del 6 al 29 de novembre, pots participar en gran varietat de tallers a càrrec d'expertes que et mostraran la millor via per complir el teu projecte de mobilitat internacional.

DE QUÈ TRACTA LA CAMPANYA?

Per 6è any, la "tripulació" d’expertes en Mobilitat internacional del Departament de Joventut engeguen els motors de "la nau" "De BCN al món. Del món a BCN"!

Fent referència a l’exploració d’entorns llunyans amb ulls curiosos, als viatges gal·làctics a la recerca d’experiències enriquidores i transformadores, presenten de nou aquesta campanya: un seguit de tallers adreçats a joves que voleu planificar una estada a l’estranger per motiu d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

Durant la campanya podràs prendre nota de tota una “constel·lació” de recursos de mobilitat per marxar. Un cop finalitzis els projectes fora, recorda que les informadores juvenils et poden guiar en el teu camí de retorn.

L’objectiu?

Que el teu "aterratge" a la ciutat resulti tot un èxit. Per exemple, se t’ofereix, si així ho vols, informació sobre els tràmits a realitzar en tornar com l’homologació dels estudis fets a l’estranger, la recerca d’una nova feina aquí…

"De BCN al món. Del món a BCN" a la ràdio

Alícia Aguilera, cap del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, parla sobre la campanya amb la periodista de RAC1, Elisenda Camps.

Escolta l'entrevista al programa "Tot és possible" del 26/10/2018 (a partir del minut 17).