Tots els animals, siguin de l’espècie que siguin, tenen el dret a ser respectats. No han de ser víctimes de maltractaments, d’esforços desmesurats, d’espectacles violents ni actes cruels que els comportin patiments físics o psíquics.

Punt primer de la Declaració municipal per la convivència i els drets dels animals.

Notícies

13 December, 2017 - 17:24h

Quin zoo volen els nois i les noies de la ciutat?

Participació. Un miler d’infants i adolescents es troben al Zoo de Barcelona per treballar i pensar el futur del parc, una tasca que durarà tot el curs i culminarà amb unes conclusions que entregaran a l’alcaldessa al maig.

28 Novembre, 2017 - 12:51h

Mercat 'handmade' en favor dels gats de la ciutat

Sostenibilitat. El 2 i el 3 de desembre se celebra la sisena edició del We Love Cats Market, un mercat benèfic handmade que ha aconseguit donar prop de 9.000 euros a les entitats que cuiden i vetllen per la seguretat dels gats.

16 Novembre, 2017 - 10:13h

Obres de la nova àrea d’esbarjo de gossos al Parc de la Barceloneta

Obres. Comencen les obres de reurbanització d’un espai del Parc de la Barceloneta  per tal de crear una àrea d’esbarjo per a gossos.

10 Novembre, 2017 - 15:20h

Cetacis en perill: morir a causa del soroll

Fauna marina.. La Jornada de Protecció de Migració dels Cetacis a la Mediterrània, 14 de novembre de 10.30 a 18.00 h al Museu Marítim de Barcelona, denuncia el risc dels cetacis al Mediterrani arran de la contaminació acústica...