Al 2017, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona va atendre 760 gossos que havien estat abandonats. Actualment, més de 200 gossos continuen encara sense una llar i més de 70 fa més d’1 any que estan al centre a l’espera de ser adoptats.Coneix alguns d’ells i dóna’ls una nova oportunitat.

Samsó

American Staffordshire

Pura energia, vitalitat i amor. Amb 5 anys i mig, aquest american Staffordshire ja porta 2 anys esperant una família que l'adopti. Una família que li agradi passejar, sortir, jugar i premiar. Les excursions són el seu hobby i les carícies la seva benzina. I li agraden tant que és irresistible no fer-n’hi.

Neula

Creuada de llebrer

Es va quedar lligada al carrer i ningú va tornar a buscar-la. Ara, amb només 4 anys, aquesta creuada de llebrer porta un més i mig esperant una nova llar. És bona, carinyosa i familiar. Amiga dels altres gossos i amiga dels gats. Ideal per a famílies amb nens.

Chufa

Pitbull

Va arribar fa 10 mesos en unes condicions de salut lamentables, però s’ha recuperat de valent, a base de cures, carícies i de tota l’atenció que necessitava. És una apassionada de la platja, li agrada fer amiguets amb altres gossos i és sociable amb les persones. Una femella pitbull de 9 anys amb ganes de petonejar sense parar.

Diego

Pitbull

En Diego és un cadellet sociable i juganer amb ganes de passar-ho bé a la platja, a l’aigua i passejant. A causa d’una displàsia de maluc moderada, que no li provoca cap problema, camina d’una forma especial i divertida que el converteix en un company d’aventures i jocs únic per a una família que l’estimi. Aquest pitbull d’un anyet porta cinc mesos d’espera al CAACB.

Chica

American Staffordshire

La Chica és una american staffordshire d’11 anys que va arribar al CAACB fa 9 mesos. És una gossa mitjana (20 kg) boníssima, molt simpàtica i juganera, tranquil·la i sociable amb persones. La Chica busca una família on tenir protagonisme en exclusiva.

Fer

Encreuat de Border Collie

Amb només 6 anys, aquest encreuat de border collie és un gos ben espavilat. Fa cinc mesos que espera una família activa sense nens i té ganes de demostrar que, si li fas confiança, ell també te’n farà. Va ser abandonat al carrer i per això necessita una família pacient amb la qual pugui recuperar la lleialtat.

Dana

Encreuada

Ja porta cinc mesos al CAACB i ha demostrat ser ben sociable amb gossos i persones. Això sí, li agrada la tranquil·litat, tenir el seu espai i demostrar que, quan vol, pot ser molt independent. Té 4 anys i mig i espera amb ganes una família sense nens que li doni una altra oportunitat.

Kayla

Pitbull Terrier

Llegó hace cuatro meses y sólo tiene un añito. Esta cachorro de pitbull terrier es al principio tímida y miedosa, pero una vez coge confianza es todo afecto, sociable y juguetona, tanto con personas como con el resto de perros.

Hi ha gossos que han esperat al carrer i ara esperen una llar.

A Barcelona tenim més de 200 #gosSOS que mereixen una oportunitat.

No els deixem esperar més.

Whatsapp