Tots els animals, siguin de l’espècie que siguin, tenen el dret a ser respectats. No han de ser víctimes de maltractaments, d’esforços desmesurats, d’espectacles violents ni actes cruels que els comportin patiments físics o psíquics.

Punt primer de la Declaració municipal per la convivència i els drets dels animals.

Notícies

12 December, 2017 - 12:00h

Què en pensen els nois i noies del futur del Zoo de Barcelona?

Animals. Emmarcada en el procés d'Audiència Pública, demà tindrà lloc al Zoo de Barcelona una jornada de treball on infants i adolescents debatran sobre el futur d'aquest equipament.

28 Novembre, 2017 - 12:51h

Mercat 'handmade' en favor dels gats de la ciutat

Sostenibilitat. El 2 i el 3 de desembre se celebra la sisena edició del We Love Cats Market, un mercat benèfic handmade que ha aconseguit donar prop de 9.000 euros a les entitats que cuiden i vetllen per la seguretat dels gats.

16 Novembre, 2017 - 10:13h

Obres de la nova àrea d’esbarjo de gossos al Parc de la Barceloneta

Obres. Comencen les obres de reurbanització d’un espai del Parc de la Barceloneta  per tal de crear una àrea d’esbarjo per a gossos.

10 Novembre, 2017 - 15:20h

Cetacis en perill: morir a causa del soroll

Fauna marina.. La Jornada de Protecció de Migració dels Cetacis a la Mediterrània, 14 de novembre de 10.30 a 18.00 h al Museu Marítim de Barcelona, denuncia el risc dels cetacis al Mediterrani arran de la contaminació acústica...