28 Novembre, 2017 - 12:51

Sostenibilitat. El 2 i el 3 de desembre se celebra la sisena edició del We Love Cats Market, un mercat benèfic handmade que ha aconseguit donar prop de 9.000 euros a les entitats que cuiden i vetllen per la seguretat dels gats.

El We Love Cats Market compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. Un equip de voluntaris del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAACB) serà present durant el cap de setmana per donar informació dels 150 gats que tenen en adopció.

Els dies 2 i 3 de desembre Barcelona acull la sisena edició del We Love Cats Market, un mercat benèfic handmade que té per objectiu ajudar els gats abandonats de la ciutat.

Des de la primera edició, l’any 2012, el We Love Cats Market ha aconseguit donar prop de 9.000 euros a les entitats que cuiden i vetllen per la seguretat dels gats.

L’entitat que rebrà el donatiu del mercat d’enguany és l’Associació animalista Rescat, que té cura dels gats de carrer i abandonats del districte de Nou Barris. En edicions anteriors, les associacions que han rebut els donatius del We Love Cats Market han estat El Jardinet dels Gats, UB Gats, Universigats, Gats de Gràcia i Gats Lliures de Poblenou.

A més, un equip de voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAACB) comptarà amb un estand per donar informació als visitants dels 150 gats que tenen en adopció.

Suport al comerç sostenible i local

Al We Love Cats Market trobareu productes de dissenyadors i artesans, de manera que les vostres compres no només ajuden els gats de la ciutat, sinó també al comerç sostenible i local, als productes de proximitat.

Roba, ceràmica, decoració, il·lustracions, joieria, cosmètica… al We Love Cats Market no hi falta res!

L’edició 2017 del We Love Cats Market compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i se celebra a CREC Coworking de Poble Sec (carrer Blesa, 27), dissabte 2 de desembre d’11 a 21 hores i diumenge 3 de desembre d’11 a 20 hores.

Més informació al web de We Love Cats Market.