19 Setembre, 2017 - 11:15

Animals. La sisena edició de la Festa dels Animals serà la protagonista els dies 23, 24 i 25 de setembre a la plaça Catalunya.

La sisena edició de la Festa dels Animals serà la protagonista els dies 23, 24 i 25 de setembre a la plaça Catalunya. Tallers, desfilades i xerrades us esperen, no us ho perdeu!

Amb motiu de les festes de la Mercè, l’Ajuntament de Barcelona organitza una nova edició de la Festa dels Animals, per a la que s’han programat diverses activitats a la plaça Catalunya, els dies 23, 24 i 25 de setembre.

Des de les 11 del matí i fins el vespre, l’Associació d’Amics i Voluntaris del Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i moltes protectores d’animals comptaran amb estands informatius per promoure l’adopció d’animals de companyia.

D’entre les activitats que s’han programat, hi trobareu tallers de consells pràctics per als animals de companyia, tallers d’educació en positiu, així com xerrades i pintacares per als més petits, entre altres.

A més, cada dia es faran desfilades d’animals en adopció a les 12.30 i a les 18 hores.

Millor Adopta

Dilluns és el dia del CAACB. Dins de l’espai ‘Millor Adopta’, les entitats que fan voluntariat al centre explicaran la seva feina i us assessoraran per fer-vos voluntaris, i també promocionaran l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia. Per donar més visibilitat a aquest dia, des del CAACB s’està preparant un flashmob de 3 vídeos que s’aniran realitzant durant el dia i compartint a les xarxes socials.

A més, durant el matí, el pintor Sergi Bastida farà un mural de 2 metres en homenatge als gossos del CAACB.

Podeu consultar el programa de la sisena edició de la Festa dels Animals en aquest enllaç.