12 December, 2018 - 13:28

Benestar Animal. Durant els dies 22 i 23 de desembre el centre d'Animals de Companyia i 19 entitats més estaran a Plaça Catalunya per animar a la ciutadania a adoptar animals per Nadal de manera responsable.

El Centre d’Acollida d’Animals de companyia de Barcelona, juntament amb 19 entitats de protecció animals, estaran a Plaça Catalunya amb Rambla de Catalunya el dissabte 22 i diumenge 23 de desembre per animar a la ciutadania a adoptar per Nadal.

L’Ajuntament de Barcelona recolza l’adopció, un acte de responsabilitat, solidaritat i d’humanitat molt gratificant, tant per a qui adopta com per l’animal adoptat. Tot i així, cal ser conscient que compartirem la llar amb un ésser viu que ha de rebre les atencions i afecte que necessita.

Les entitats implicades han preparat desfilades d’animals en adopció, tallers d’Educació en positiu de gossos a càrrec de la Fundación Affinity i moltes activitats més com pintacares infantil, tallers de confecció de xapes i un espai per a fer fotografies divertides.

Els animals domesticats no han de ser considerats com joguines i necessiten que les persones que els tenen al seu càrrec se n’ocupin i en tingui cura durant tota la seva vida. Per això, abans d’adoptar-ne un, és molt important pensar de forma responsable quin escollirà, tenint en compte el tipus d’animal, la mida, el pelatge, l’edat i el sexe.

Adjunts