22 Setembre, 2017 - 14:28

Platges. La platja per a gossos, amb una capacitat limitada de 100 gossos degudament identificats, va obrir l'1 de juny.

L'experiència posa en relleu el compromís de seguir construint la Barcelona amiga dels animals i exemplar en la convivència.

Dilluns 25 de setembre tanca l’espai per a ciutadans i ciutadanes amb gossos a la platja de Llevant.

A partir d’aquest moment, i segons el Decret d’alcaldia de 4 de desembre de 2014, continua vigent la prohibició d’accedir amb els animals domèstics a les platges de Barcelona durant la temporada de bany – de la qual resten els caps de setmana del mes d’octubre -, amb l’excepció dels gossos d’assistència que no tenen cap limitació.

L’Ajuntament de Barcelona farà properament la valoració final del funcionament de l’espai, fet que permetrà decidir la seva continuïtat.

Durant els mesos que ha estat habilitada l’àrea de gossos no s’ha destacat cap incident a tenir en consideració. L’experiència, com l’any anterior, posa en relleu el compromís de seguir construint la Barcelona amiga dels animals i exemplar en la convivència.

La platja per a gossos, amb una capacitat limitada de 100 gossos degudament identificats, va obrir l’1 de juny, coincidint amb la temporada alta de platges.