Activitats per a públic familiar al Centre de la Platja

..

Educació ambiental. Activitats sobre el mar, la sorra i la biodiversitat marina per a públic familiar. Al Centre de la Platja

Activitats per a públic familiar al Centre de la Platja

Ecosnorkel en família. Diumenge 21 de juliol, de 10 a 12 h

Voleu descobrir qui viu sota l’aigua de les nostres platges? Us ho ensenyarà una persona experta que us explicarà totes les curiositats d’aquests animalons: quines espècies hi ha, com es relacionen entre elles… Tot un món desconegut!

A càrrec d’Anèl·lides, serveis ambientals marins. En finalitzar farem un viatge pels oceans a la guingueta Proa a la Mar.

Estem creant un monstre. Diumenge 28 de juliol, d’11 a 13 h

Al llarg dels últims anys, a les profunditats de la ciutat de Barcelona, hi ha anat creixent un monstre. Un monstre que ja ha assolit els 4.000 kg de pes i que s’alimenta de les tovalloletes que llencem pel vàter! La bona notícia és que sabem com combatre’l. Vine i entre tots i totes l’enderrocarem!

Estampes que creen canvi. Dimarts 6 d’agost, d’11.30 a 13 h

Joves d’arreu del món surten al carrer pel seu futur. Tots porten missatges reivindicatius que animen a l’acció; però, què en sabem, realment, del canvi climàtic? Quin missatge donaries tu? Estampa’l en una samarreta o bossa de tela i escampa’l pel món. Cal portar una samarreta o una bossa de cotó blanca o de color clar.

A càrrec de Cool Recycling

Ioga en família: els beneficis del mar. Dissabte 7 de setembre, a les 10 h

Petits i grans practicarem ioga mentre treballem la creativitat i ens inventem històries de mar amb les quals aprendrem sobre la fragilitat de l’ecosistema marí i les accions que podem fer per procurar-ne l’equilibri.
A càrrec de Mami Happy Fit, de la comunitat d´emprenedoria Lazzum.

Agafem el timó. Divendres 20 de setembre, de 17 a 19 h

Has somiat mai que conduïes un vaixell? Ara tens l’oportunitat de fer-ho gràcies al simulador de navegació de la Facultat de Nàutica de Barcelona. Vine i posa en pràctica les teves habilitats nàutiques!

Horaris


DURANT TOT L'ESTIU

Biosnorkel en família

Dissabte 29 de juny, de 10 a 12 h

Al Mediterrani, hi viuen més de 10.000 espècies aquàtiques i la seva biodiversitat representa el 9,8 % de la biodiversitat marina mundial. Veniu en família a explorar la riquesa
natural de les platges de Barcelona!
Edat mínima: 8 anys. És indispensable saber nadar. No cal portar cap material específic.

Ecosnorkel en família

Diumenge 21 de juliol, de 10 a 12 h

Voleu descobrir qui viu sota l´aigua de les nostres platges? Us ho ensenyarà una persona experta que us explicarà totes les curiositats d´aquests animalons: quines espècies hi ha, com es relacionen entre elles... Tot un món desconegut! A càrrec d´Anèl·lides, serveis ambientals marins. En finalitzar farem un viatge pels oceans a la guingueta Proa a la Mar.

Estem creant un monstre

Diumenge 28 de juliol, d´11 a 13 h

Al llarg dels últims anys, a les profunditats de la ciutat de Barcelona, hi ha anat creixent un monstre. Un monstre que ja ha assolit els 4.000 kg de pes i que s´alimenta de les tovalloletes que llencem pel vàter! La bona notícia és que sabem com combatre´l. Vine i entre tots i totes l´enderrocarem!

Estampes que creen canvi

Dimarts 6 d'agost, d´11.30 a 13 h

Joves d´arreu del món surten al carrer pel seu futur. Tots porten missatges reivindicatius que animen a l´acció; però, què en sabem, realment, del canvi climàtic? Quin missatge donaries tu? Estampa´l en una samarreta o bossa de tela i escampa´l pel món. Cal portar
una samarreta o una bossa de cotó blanca o de color clar.
A càrrec de Cool Recycling.

Ioga en família: els beneficis del mar

Dissabte 7 de setembre, a les 10 h

Petits i grans practicarem ioga mentre treballem la creativitat i ens inventem històries de mar amb les quals aprendrem sobre la fragilitat de l´ecosistema marí i les accions que podem fer per procurar-ne l´equilibri.
A càrrec de Mami Happy Fit, de la comunitat d´emprenedoria Lazzum.

Agafem el timó

Divendres 20 de setembre, de 17 a 19 h

Has somiat mai que conduïes un vaixell? Ara tens l´oportunitat de fer-ho gràcies al simulador de navegació de la Facultat de Nàutica de Barcelona. Vine i posa en pràctica les teves habilitats nàutiques!

El Centre de la Platja

Adreça:
Pg Marítim Barceloneta, 25*29
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...