Un any més, la primavera omple de festa la Barceloneta

Festes. Del 21 d'abril al 17 de juny la Barceloneta acull la nova edició de les Festes de la Primavera, que torna plena d'activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Del 21 d’abril al 17 de juny la Barceloneta rep una nova edició de les Festes de la Primavera, que torna plena d’activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Música, dansa, teatre, rondalles, videoart, gegants i moltes coses més són les que s’oferiran a diversos espais del barri com el Centre Cívic  de la Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el Casal de Gent Gran Barceloneta, entre d’altres.

Entre el seguit d’actes que formen part de les festes, destaca el que es farà per la Diada de Sant Jordi, de 9 a 14 h, a la Biblioteca Barceloneta-La fraternitat, amb el títol Missatge en una ampolla. Es faran lectures en veu alta de textos diversos i al final hi haurà una cantada d’havaneres.

Un altre dels actes destacats serà el que es celebrarà el Dia internacional de la Dansa, el dia 28 d’abril. Els alumnes de 4t i de les escoles Alenxandre Galí, Mediterrània i Sant Joan Baptista faran actuacions a partir de les 15.30 h a la plaça del Poeta Boscà, dirigits per som-hi dansa, i a les 18 h hi haurà la Mostra de dansa d’infants del Casal Infantil Barceloneta, amb el grup de mares del casal i del grup de Franja.

El dissabte 20 de maig, al Parc de la Barceloneta, es farà la 4a Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva, en el marc del projecte EntreNosaltres, un espai de treball conjunt entre les associacions de la Barceloneta, vinculades amb l’alcoholisme i les drogodependències, que des del 2011 coordina actuacions orientades a la prevenció i atenció d’addiccions al barri. La marxa començarà a partir de les 10 h del matí al Parc de la Barceloneta.

I el mateix dissabte dia 20, a la plaça del Poeta Boscà, hi haurà el Matinal de Primavera, Vine a la Repla!, amb tallers, mostres de jocs infantils i familiars, actuacions de les entitats i projectes de barri. A les 13 h hi haurà actuacions de Xamfrà i alumnes de l’Escola Mediterrània.

Al fitxer adjunt podeu consultar el programa d’activitats.