La Fàbrica dels Reis d’Orient

Festes. La Fàbrica dels Reis d’Orient torna al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu.

Del 27 de desembre al 4 de gener (excepte el 31 de desembre i l’1 de gener) obrirà les portes la Fàbrica dels Reis d’Orient 2019 al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Totes les joguines que es construeixen a la fàbrica es fan a partir de peces màgiques molt diverses, que encaixen gràcies a l’energia de la imaginació dels infants i les seves ganes de jugar.

La Inventora de Joguines és la cap de la Fàbrica dels Reis i donarà la benvinguda als infants quan accedeixin a la zona del finestral des del qual es veu la producció. Ella s’encarrega d’explicar als assistents el procés de fabricació de les joguines. Com que el procés de creació de les joguines es basa en la il·lusió i l’energia dels infants, la Inventora de Joguines demanarà als assistents aquesta força perquè la fàbrica funcioni. La potència d’aquesta energia infantil es veurà reflectida en l’energiòmetre, que il·luminarà la torre del costat de la façana. La Inventora anirà acompanyada de la Volt i el Wat, que ajudaran a canalitzar l’energia dels nens i nenes cap a l’energiòmetre.

Horaris


La Fàbrica dels Reis d'Orient és una activitat que consta d'un recorregut per diferents zones de la Fabra i Coats, amb animacions i espectacles, relacionades amb el procés de la fabricació dels regals que reparteixen els Reis Mags la nit més màgica de l'any. L'energia que s'utilitza són els somnis de les nenes i nens.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona

Els usuaris que han vist això també han vist...