Fira de Consum Responsable­

Fires. Per Nadal també és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària.

La Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària mostra a la ciutadania que per Nadal també és possible fer un consum responsable i que l’economia social i solidària i de proximitat ja és una realitat a Barcelona.

Durant dues setmanes la quarta edició de la fira oferirà productes d’artesania, cultura, alimentació, roba i llibres.

Enguany es posarà un èmfasi especial en el consum responsable, els seus principis i pràctiques, en un estand propi de l’Espai Consum Responsable (un equipament temàtic municipal ubicat a la ronda de Sant Pau, 43, baixos) i en la programació de l’espai d’activitats de la fira.

Horaris


La Fira és l'espai que, per Nadal, mostra a la ciutadania que és possible fer consum responsable i que l'economia social i solidària i de proximitat és ja una realitat a Barcelona. Al llarg de dues setmanes, la Fira mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària, productes d´artesania, roba, llibres i cultura i productes alimentaris elaborats.

Enguany es farà especial èmfasi en el consum responsable, els seus principis i les seves pràctiques, en un estand propi de l'Espai Consum Responsable (equipament temàtic municipal ubicat a Ronda Sant Pau, 43 baixos) i en la programació a l´espai d´activitats de la Fira.

Plaça Catalunya

Adreça:
Pl Catalunya, 1
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona