Projecte 'Costures a l'ànima'


Projecte dirigit a dones en situació de risc, ja estigui causada per la violència masclista o per altres estats de vulnerabilitat, als que costa trobar una sortida, un sentit, un nou punt de partida. Aquestes situacions deixen ferides internes o externes, que es poden desvetllar com una oportunitat de reconèixer-nos en el moment actual, on podem decidir cóm ens volem mostrar al món exterior.

1. El Procés

Sessió Introductòria: acollint la vulnerabilitat 19 de setembre, amb tot l´equip Descabelladas.

Joc i Desdramatització: descobriment del propi potencial creatiu i la capacitat expressiva amb tècniques de joc teatral, moviment o la composició poètica. 26 de setembre i 31 d´octubre de 2019. A càrrec de la Isabel Díaz i la Teresa Urroz

Estilisme Emocional: sessions de retrobament amb el propi cos i la vestimenta que el cobreix, mirant que ens obri la porta a una expressió més lliure. 3 i 10 d´octubre de 2019. A càrrec de l´Ángeles Díaz

Tocats amb Ànima: Elaboració de tocats que expliquen la nostra història, amb objectes de gran significat que ens ajudin a tornar a definir la nostra vivència. 17 i 24 d´octubre de 2019. A càrrec de la Fafá Franco.

2. El Recorregut: Creació i Mostra
Al llarg dels tallers es crearà el contingut d´un recorregut de diverses accions escèniques que parteixen de ferides visibles o invisibles, i que ara s´han transformat en poesia, en vestimentes plenes de significats, i en tocats narratius o simbòlics. Es convidarà als visitants a endinsar-se en la seva pròpia vulnerabilitat i a trobar el seu bàlsam reconfortant.

Última sessió creativa, assaig general: 7 novembre de 2019. Espai 210
Mostres: 14 de novembre Casal de Barri Espai 210. 16 de novembre Calàbria 66.

Horaris

Casal de Barri Espai 210

Adreça:
C Padilla, 210
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona