Concurs de març del Bibarnabloc

Concurs. Sortejarem dos exemplars del llibre Femení i singulars. Històries de dones i música, de Victòria Palma, una entrada doble i el catàleg de l’exposició del MACBA Rosemarie Castoro. Enfocar a l’infinit.

El repte del mes del Velocirepte gira entorn de dones pioneres. És per això que en el concurs del març del Bibarnabloc sortejarem dos exemplars del llibre Femení i singulars. Històries de dones i música (Huygens, 2016), de Victòria Palma, entre les persones que encertin la resposta correcta i facin un comentari al Bibarnabloc. Els guanyadors també rebran una entrada doble per a l’exposició Rosemarie Castoro. Enfocar a l’infinit, que es pot veure al MACBA fins al 15 d’abril, i el catàleg de la mostra.

Descobreix dones fascinants i pioneres amb les recomanacions del Velocirepte.

Hi col•labora: MACBA

Pregunta del mes

Quin instrument tocava amb excel•lència Clara Schumann, considerada com una de les grans compositores de la història de la música?
– Guitarra
– Piano
– Violoncel

Si ets un dels dos guanyadors, ens posarem en contacte amb tu. Sort!

Recorda que amb el carnet de biblioteques disposes d’un 50% de descompte en les entrades per a l’exposició Rosamarie Castoro. Enfocar a l’infinit, del MACBA.