Inscripcions als cursos i tallers TIC

Inscripcions. Dilluns 15 de maig, s'obren les inscripcions als cursos i tallers TIC del mes de juny de totes les biblioteques de Barcelona.

.

Els Espais Multimèdia centren la seva activitat en la programació de cursos i tallers d’alfabetització digital. S’hi fan activitats que permeten als usuaris iniciar-se en la informàtica, la fotografia digital, l’ofimàtica, el programari lliure, la creació de blocs, les xarxes socials, … així com iniciar-se en l’ús dels smartphones i les tauletes:

Per inscriure’s als cursos i tallers cal tenir el carnet de biblioteques, i la inscripció es pot fer per Internet o a la mateixa biblioteca. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior a totes les biblioteques de Barcelona.

A la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert pel juny farem, els matins, els tallers de l’Itinerari 6: Gestions, serveis i compres en línia, i els primers tallers de l’Itinerari 1: Iniciació Digital; i a les tardes els tallers de l’Itinerari 3: Eines multimèdia, i els de l’Itinerari 5: Aprendre, compartir i treballar a la Xarxa.

.