Agenda recomanada

T’interessa: 'Coneguem el món. Els Parcs Nacionals de l’oest dels EUA, paisatges que et treuen l’alè'

Conferència. Visita virtual als parcs nacionals més bonics dels EUA amb informació pràctica de gran utilitat per planificar la nostra visita. A càrrec de: Manel Pomarol. Organitza: Coneguem el Món. Auditori Can Fabra. Activitat gratuïta

Creacions: Taller d'introducció a Arduino

Taller. Programació octubre-desembre. Adreçat a joves a partir de 14-16 anys. Espai Multimèdia. Inscripció prèvia a partir del 15 de setembre.

T'interessa. American Space Meeting Point

American Space. Tots els dimecres (octubre-desembre), de 18h a 20h. American Space. Inscripcions a partir de l'1 de setembre.

T'interessa. TED Conferences Online

American Space. Dimecres (octubre-desembre), de 18h a 20h. American Space. Entrada lliure

T'interessa. #What's trending topic

American Space. Dijous (octubre-desembre), de 20h a 22h. American Space. Inscripcions a partir de l'1 de setembre.

Molt per aprendre. Taller d'iniciació a la impressió 3D Arduino

American Space. Taller gratuït de programació i fabricació digital a través de l'ús de diferents tecnologies. Per a nois i noies a partir de 10 anys. Activitat setmanal: DILLUNS (18h -19:30h); a partir del 15 de gener. Cal inscripció prèvia.

Molt per aprendre. Robotix. Robòtica educativa en anglès

American Space. Taller gratuït, en anglès, d'iniciació a la robòtica i a la programació. Per a famílies amb infants de 6 a 8 anys. Activitat setmanal: DIMARTS (18h -19:30h); a partir del 16 de gener. Cal inscripció prèvia.

Molt per aprendre. Taller de robòtica amb Lego Mindstorm

American Space. Taller gratuït de construcció i programació de robots Lego®. Per a noies i nois a partir de 10 anys. Activitat setmanal: DIMARTS (18h -19:30h); a partir del 23 de gener. Cal inscripció prèvia.