Creacions. Taller de meditació creativa

..

Creacions. Dijous 16, 23 i 30 de maig, a les 18.30h. Taller per a treure la nostra creativitat de manera progressiva. A càrrec de Lluïsot.Places exhaurides

Taller per a treure la nostra creativitat de manera progressiva. A través de senzills exercicis i en un estat de silenci, fent ratlles en un paper, el nostre grafisme més personal sortirà de mica en mica. L’objectiu és aprendre a entrar en un estat de “no pensament” on deixarem fluir el traç en el paper de manera natural. En aquest estat, on desapareix el temps i l’espai, tothom hi entrarà de manera natural i obtindrà resultats sorprenents.

A càrrec de Lluïsot

Dijous, 16, 23 i 30 de maig a les 18.30 h. (3 sessions de 2h)

Preu: 13€ (50% Targeta rosa reduïda, Carnet jove i Famílies nombroses o monoparentals – Gratuït Aturats i Targeta rosa gratuïta)

Places exhaurides

 

 

Horaris


Taller per a treure la nostra creativitat de manera progressiva. A través de senzills exercicis i en un estat de silenci, fent ratlles en un paper, el nostre grafisme més personal sortirà de mica en mica. L'objectiu és aprendre a entrar en un estat de "no pensament" on deixarem fluir el traç en el paper de manera natural. En aquest estat, on desapareix el temps i l'espai, tothom hi entrarà de manera natural i obtindrà resultats sorprenents.

A càrrec de: Lluïsot.

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Adreça:
C Segre, 24*32
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona