Revistes

La Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra posa a la vostra disposició tot un fons de revistes especialitzades en còmic que podeu agafar en préstec o consultar a la biblioteca.

Els darrers números rebuts estan exposats a les prestatgeries, però recordeu que aquests no es poden agafar en préstec. Pel que fa als números anteriors, els trobareu a les prestatgeries, excepte els més antics, que, en el cas d'algunes revistes, es guarden al magatzem. Per consultar-les les haureu de demanar al personal de la biblioteca.

El fons històric de revistes de còmic el trobareu a la segona planta. Consulteu aquí el nostre llistat de revistes i còmics antics

 

Revistes adreçades al públic adult

Amaníaco

Amaníaco

Revista humorística nascuda a Barcelona, tipus fanzine, amb periodicitat trimestral i dedicada al món del còmic.
Web de la revista Amaníaco

El Jueves

El Jueves

Revista d'humor que es caracteritza per criticar la monarquia espanyola, els partits polítics, la religió, la premsa rosa i la societat en general.
Web de la revista El Jueves

Dolmen

Dolmen

Revista informativa sobre el món del còmic, especialment de superherois.
Web de la revista Dolmen

 

 

Revistes adreçades al públic infantil

Camacuc

Camacuc

Revista dirigida a infants de 7 a 12 anys. Ofereix bona narrativa i bon còmic. La qualitat pedagògica la garanteix el grup de mestres que l'edita.
Web de la revista Camacuc

Cavall Fort

Cavall Fort

Revista quinzenal en llengua catalana, creada l'any 1961 per promoure la lectura entre els infants i joves de 9 a 15 anys, que emula la popular En Patufet, desapareguda al final de la dècada del 1930. La revista inclou contes, jocs, concursos, historietes i tires còmiques i seccions diverses.
Web de la revista Cavall Fort

Esquitx

Esquitx

Revista trimestral en català, en la qual professionals de prestigi i autors reconeguts presenten a les seves pàgines un recull de temes i continguts interessants: historietes, narracions, passatemps i concursos, sempre amb l'objectiu de fomentar el coneixement de la nostra llengua entre els més joves i contribuir al fet que s'interessin per la lectura.
Web de la revista Esquitx

Boing

Boing

Revista de periodicitat mensual amb continguts del canal de televisió Boing. Notícies, còmics i moltes activitats.
Exemplars que podeu trobar a la biblioteca.

¡Dibus!

¡Dibus!

Revista sobre dibuixos dirigida a un públic infantil i juvenil. El seu contingut se centra, sobretot, en els còmics, l'animació, la creativitat, el cine i els videojocs.
Web de la revista ¡Dibus!

Tretzevents

Tretzevents

Revista quinzenal fundada el 1951 pel seminari de Solsona i que fins al 1973 s'anomenava L' Infantil. A partir del 1963 va agafar nou impuls i es va editar des de Barcelona. S'hi publiquen còmics, contes, notes històriques a tot color, a l'estil de Cavall Fort, algunes de les quals són traduccions d'altres revistes infantils i juvenils europees, com ara Tintin i Spirou.
Web de la revista Tretzevents