Adolescents de Barcelona! Jugueu pel vostre districte a la 1a #GimKchallenge!

dc., 05/17/2017 - 11:51

Joves. Prepareu-vos per superar reptes amb la vostra colla, i demostreu que el vostre districte "ho peta"!

 

Poseu-vos una alarma al mòbil: el 22 de maig s’obren les inscripcions a la primera edició de la #GimKchallenge, una gimcana adreçada a adolescents de 14 a 17 anys, que es jugarà per equips i per districtes.

Amb premis en joc, aquesta proposta lúdica us convida a fer un recorregut per espais que Barcelona us ofereix per divertir-vos, trobar-vos amb amics, dur a terme els vostres projectes, informar-vos, estudiar…

 

COM FUNCIONARÀ?

Per participar en la #GimKchallenge cal, primer, no tenir por a enfrontar-se a desafiaments, i, segon, que us hi inscriviu (en grups de 5 membres) entre els dies 22 de maig i el 13 de juny.

On? A qualsevol dels 11 Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona i dels 73 Punts JIP (Jove, Informa’t i Participa) ubicats a Centres d’Educació Secundària de la ciutat. En el moment de la inscripció us donaran el material que necessitareu i la normativa completa de la #GimKchallenge.

Els i les participants jugareu en el districte on us inscrigueu. El vostre objectiu serà superar un seguit de proves de creativitat i coneixement vinculats a qüestions que us interessen: sexualitat, oci i lleure, temes acadèmics o laborals, associacionisme, estades a l’estranger, el vostre entorn…

Podreu realitzar les proves en l’ordre que vulgueu, sempre que les feu entre els dies 6 i 14 de juny (seguint la normativa del joc).

En superar cada repte plantejat, haureu de lliurar el vostre llibret de participació i els responsables del punt de control de cada prova us el segellaran. Aquells equips que aconseguiu tots els segells rebreu una entrada exclusiva per participar en la celebració del Big Challenge!

 

EL BIG CHALLENGE?

Sí! El divendres 16 de juny podreu assistir a una gran trobada entre els i les joves de tot Barcelona que hagin completat la #GimKchallenge des dels seus districtes!

Durant la festa, s’entregaran els premis als equips guanyadors de districte i de ciutat, de les diferents categories… i més sorpreses que ja anireu descobrint!

 

ORGANITZADORS I FINALITAT

La #GimKchallenge neix aquest any 2017 com una iniciativa liderada per dos serveis del Departament de Joventut (el Servei Integral d’Informació Juvenil i els Punts JIP) amb la proactiva col·laboració de serveis i equipaments juvenils i altres entitats per a joves de tots els districtes de la ciutat: els Punts Aquí t’escoltem!Espais joves i Casals de joves, Serveis APC (A Partir del Carrer), biblioteques i sales d’estudi, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), centres cívics, el Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat (CJAS), plataformes juvenils o associacions, serveis municipals per a les dones

La gimcana cerca:

— Donar a conèixer als i les adolescents els serveis i equipaments juvenils que tenen al seu abast.
— Fer a l’adolescent protagonista de l’activitat i promoure la seva autonomia.
— Animar la participació activa de l’adolescent com a element de transformació del seu entorn.
— Facilitar i fomentar la coneixença del propi districte, tot generant sentiment de pertinença.
— Promoure la coordinació i treball conjunt entre serveis i recursos juvenils de Districte i de ciutat.