Aula digital març 2018

Inscripcions. Les preinscripcions als cursos i tallers TIC del mes de MARÇ comencen el proper dijous 15 de febrer a totes les biblioteques de Barcelona. Ja podeu consultar la programació de cursos del març.

Els Espais Multimèdia centren la seva activitat en la programació de cursos i tallers d’alfabetització digital. S’hi fan activitats que permeten als usuaris iniciar-se en la informàtica, la fotografia digital, l’ofimàtica, el programari lliure, la creació de blocs, les xarxes socials, … així com iniciar-se en l’ús dels smartphones i les tauletes.

Aquest mes de març la programació de cursos es centra en la formació bàsica en informàtica (itinerari 1) i en la l’autoformació i recerca de feina a través d’internet (Itinerari 5).

Per inscriure’s als cursos i tallers cal tenir el carnet de biblioteques, i la inscripció es pot fer per Internet o presencialment a la mateixa biblioteca.

Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior (dia 16 si el 15 cau en diumenge) a totes les biblioteques de Barcelona.

Us recomanem que abans de realitzar la inscripció a un curs realitzeu el test d’autoavaluació de coneixements previs.