L'American Space de Can Fabra fa balanç positiu i signa per dos anys més

dj., 09/28/2017 - 12:58

Arpenentatge. El servei naix de l'acord entre la biblioteca i el Consolat dels Estats Units i promou l'intercanvi cultural i l'aprenentatge dels estudis en ciència, tecnologia, anglès i emprenedoria.

El servei naix de l'acord entre la biblioteca i el Consolat dels Estats Units i promou l'intercanvi cultural i l'aprenentatge dels estudis en ciència, tecnologia, anglès i emprenedoria.

La posada en marxa de l’American Space a la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra s’ha saldat amb un positiu balanç d’activitats i participació, fet que ha motivat que s’hagi signat un nou conveni amb el Consolat per allargar el servei dos anys més. La xarxa mundial d’American Spaces té com a objectiu principal promoure l’intercanvi cultural amb els Estats Units. Les àrees temàtiques prioritàries són l’impuls dels estudis en ciència, tecnologia, enginyeria, matemàtiques i arts entre els joves, la informació sobre els EUA, l’aprenentatge de l’anglès i l’emprenedoria.

El servei està totalment integrat en l’activitat diària de la biblioteca i les línies d’actuació han estat marcades d’acord amb el pla global del projecte. Així, l’American Space ha permès tenir el primer bibliolab de les biblioteques de Barcelona, és a dir, un espai amb tecnologia puntera a disposició dels usuaris i amb un programa d’activitats complet i per a totes les edats.

L’American Space de la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra ha tingut un impacte molt destacable entre els usuaris: en el darrer any s’han realitzat 244 activitats, una xifra un 154% superior al període anterior. En total, 3.300 persones hi han assistit a les activitats i s’han registrat 1.870 visitants a la secció de l’American Space al web de la biblioteca.