Serveis American Space

American Space. Navegació amb IMacs, portàtils i tauletes, Hora del codi i jocs de taula per a joves. Vestíbul de la biblioteca.

L'American Space Barcelona és un espai de col·laboració i exploració on la tecnologia té un paper fonamental, on es promou l’aprenentatge informal i s'incentiva el creixement professional a través de diverses activitats i mitjançant la utilització de tecnologies capdavanteres.

Vine i descobreix tot els recursos del servei American Space, ubicat a la planta baixa de la biblioteca.

Navegació amb portàtils, de dilluns a diumenge en l’horari de la biblioteca. Servei obert a tothom.

Navegació amb IMacs i tauletes, tots els dimecres de 17.30h a 19.30h. Préstec de tauletes (segons disponibilitat), aplicacions educatives i recursos online per a aprendre anglès. Serveis oberts a tothom

Jocs de taula per a joves, tots els dimecres de juliol de 17.30 a 19.30h. Préstec de jocs de taula per fer ús a la biblioteca. Servei obert a tothom.

L’hora del codi, tots els  divendres de 11.00 h. a 12.00 h. Aprèn a programar per blocs amb Scratch amb els tutorials de la plataforma L’hora del codi. Adreçat a famílies amb infants de més de 7 anys. Places segons disponibilitat de tauletes. Els participants poden portar els seus dispositius.

Recordeu que a la biblioteca per a poder utilitzar els equips amb el so activat heu de portar auriculars.