Serveis American Space

American Space. Navegació amb IMacs, portàtils i tauletes, Hora del codi i TED Conferences online. Vestíbul de la biblioteca.

L'American Space Barcelona és un espai de col·laboració i exploració on la tecnologia té un paper fonamental, on es promou l’aprenentatge informal i s'incentiva el creixement professional a través de diverses activitats i mitjançant la utilització de tecnologies capdavanteres.

Vine i descobreix tot els recursos del servei American Space, ubicat a la planta baixa de la biblioteca.

Navegació amb portàtil, de dilluns a diumenge, en l’horari de la biblioteca. Servei obert a tothom.

 

Navegació amb IMacs i tauletes, els dimecres i els divendres de 17.30h a 19.30h. Préstec de tauletes (segons disponibilitat), aplicacions educatives i recursos online per a aprendre anglès. Serveis oberts a tothom

 

TED CONFERENCES ONLINE, els dimecres  de 17.30h a 19.30h. Practica anglès escoltant en versió original les famoses TED (Technology, Entertaniment and Design). Es tracta d’un conjunt de conferències curtes amb el lema ideas worth spreading (“idees que val la pena difondre). Servei obert a tothom.

 

L’hora del codi, els  divendres de 18.00 h. a 19.00 h. Programació per blocs amb Scratch. Activitat guiada per la monitora amb els tutorials de la plataforma L’hora del codi. Adreçat a famílies amb infants de més de 7 anys. Places segons disponibilitat de tauletes. Els participants poden portar els seus dispositius.

Recordeu que a la biblioteca per a poder utilitzar els equips amb el so activat heu de portar auriculars.