Exposició 8 de març: Dia Internacional de les Dones

8 de març.Exposició documental amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Març 2017.

 

Reconegut per la Organització de les Nacions Unides (ONU), el 8 de març es commemora a tot el món, el dia internacional de la dona i, entre altres coses, es reivindica la lluita de la dona per la defensa dels seus drets i la seva igualtat en la societat.

Per aquest motiu, durant tot aquest mes de març, a la biblioteca Horta-Can Mariner hem preparat una exposició a la planta baixa, amb tota una sèrie de documents sobre dones importants de la història i que podeu consultar en aquesta guia. Escriptores, científiques, actrius, pintores, místiques i en definitiva, dones que han tingut la seva rellevància dins de la història.

A més, aquest any, aprofitem per destacar a dues dones literàries en aquesta exposició: Jane Austen, que aquest any es celebra el centenari de la seva mort, i Virgínia Woolf.

Si voleu conèixer la vida i obra d’algunes d’aquestes dones importants, no us perdeu aquesta exposició al voltant de la dona.

…I aprofitant el cicle temàtic de les biblioteques de Barcelona “Dones i religions“, també trobareu una petita exposició de documents relacionats amb les activitats que es faran a les biblioteques durant aquest mes de març en aquest cicle. I es que el paper de les dones en les religions encara és un debat social obert.

A la biblioteca Horta-Can Mariner, el mes de març té veu de dona.