Viu la Festa Major de Sarrià!

Festes i tradicions. El Pregó de la Festa Major de Sarrià dona el tret de sortida a 10 dies de Festa Major.

El mes de setembre s’acomiada amb l’inici de la Festa Major de Sarrià. Deu dies d’activitats participatives per a tots els públics, gustos i edats. Mostres de cultura popular, concerts, activitats infantils, cercaviles, gegants, diables i diablesses, teatre, balls, sopars populars…

La festa dona el tret de sortida el divendres 29 de setembre amb el pregó a càrrec d’alguns dels comerciants més emblemàtics del barri.

Aquella mateixa tarda es podrà gaudir del XVI Concurs de Directes de la Coordinadora de Rock de Sarrià on actuaran els quatre grups finalistes  seleccionats durant el mes de juliol en convocatòria oberta de grups a tot Catalunya i Balears. Cada grup tindrà 45’ per a optar als diversos premis del Concurs.

També será el dia de la tradicional Batalla per Sarrià, que aquest any celebra el seu 5è aniversari.

Durant el cap de setmana del 30 i l’1 es podrà gaudir del cercavila nocturn que recorrerà els carrers del barri, el recorregut artístic pels balcons engalanats o la trobada gegantera, entre d’altres.

La setmana del 2 d’octubre la festa seguirà omplint els carrers de vida amb activitats per tots els públics i el cap de setmana la festa es clourà amb importants celebracions com el centenari de la primera actuació de l’Orfeó Sarrianenc, la jornada de portes obertes al nou tren del Parc de l’Oreneta, la VII Baixada de Carros i el Piromusical de final de Festa!

A més, com cada any, les escoles de Sarrià organitzen el divendres, 6 d’octubre, al matí, un seguit d’actuacions folklòriques i culturals per celebrar la Festa Major. L’organització d’aquests actes potencia la relació entre els diferents centres i familiaritza l’alumnat en la integració i la participació en la vida social del barri.

El Pregó de la Festa Major de Sarrià dona el tret de sortida a 10 dies de Festa Major.

Recordeu viure la festa de forma responsable, respectant el descans dels veïns i veïnes, els espais comuns i a totes les persones que, com vosaltres, participen de les activitats festives.

Consulta totes les activitats a la web de la Festa Major de Sarrià!