Edicions Saldonar al Centre d'interès: Petites editorials, grans projectes.

Literatura. Centre d'interès sobre editorials independents de ficció amb seu a Barcelona.

Amb aquest centre d’interès, des de la Biblioteca El Clot-Josep Benet apostem per donar a conèixer la gran tasca que estan duent a terme una sèrie d’editorials, les anomenades “editorials independents”.

Volem donar cabuda a llibres triats, traduïts i editats amb molta cura. Llibres per a lectors exigents amb el contingut i també amb el continent.

I d’entre totes aquestes iniciatives comencem amb les editorials amb seu a Barcelona i que editen literatura de ficció, novel·la i narrativa.

Esperem poder fer créixer aquest nou projecte entre els diferents actors sense els quals no té raó de ser: lectors, editorials i llibreries.

 

Per donar a conèixer les diferents editorials que formen part del Centre d’interès:  Petites editorials, grans projectes,  per la Biblioteca aniran passant escriptors, editors, traductors, llibreters, etc.  que ens ajudaran a posar en relleu diversos aspectes d’aquest món editorial.

Des de la tardor del 2017, ja han col·laborat amb nosaltres: Raig Verd, L’Avenç, Lapislàtzuli Editorial, Editorial Egales, Edicions del Periscopi, Editorial Comba, Llibres del Delicte, Comanegra i Libros del Zorro Rojo.

Cada editorial resident ens ha muntat un dels nostres aparadors per presentar el seu fons i ha  programat una activitat per presentar-se. Als nostres comptes de Facebook i Instagram en podreu saber més…

Podeu consultar les guies de lectura d’Egales,  Raig Verd, L’AvençLapislàtzuli, Periscopi , Comba, Llibres del DelicteComanegra i Libros del Zorro Rojo.

 

Durant els mesos de setembre i octubre Edicions Saldonar serà l’editorial resident de la biblioteca.

Saldonar és una editorial independent amb seu a Barcelona que va presentar els primer llibres la diada de Sant Jordi de 2010. Té tres línies de publicació: Periodisme, Poemes i Narrativa. La coneixerem en directe a la propera activitat: estigueu atents a la programació!

Podeu consultar la guia de lectura de Saldonar.