Nou Centre d'interès: Petites editorials, grans projectes.

Literatura. Presentació del nou centre d'interès Petites editorials, grans projectes, sobre editorials independents de Barcelona.

Amb aquest nou centre d’interès, des de la Biblioteca El Clot-Josep Benet apostem per donar a conèixer la gran tasca que estan duent a terme una sèrie d’editorials, les anomenades “editorials independents”.

Volem donar cabuda a llibres triats, traduïts i editats amb molta cura. Llibres per a lectors exigents amb el contingut i també amb el continent.

I d’entre totes aquestes iniciatives comencem amb les editorials amb seu a Barcelona i que editen literatura de ficció, novel·la.

Esperem poder fer créixer aquest nou projecte entre els diferents actors sense els quals no té raó de ser: lectors, editorials i llibreries.

 

Per donar a conèixer les diferents editorials que formen part del Centre d’interès:  Petites editorials, grans projectes,  per la Biblioteca aniran passant escriptors, editors, traductors, llibreters, etc.  que ens ajudaran a posar en relleu diversos aspectes d’aquest món editorial.

 

Durant els mesos d’octubre i novembre vàrem programar dues taules rodones: una de presentació del centre d’interès i de l’editorial Raig Verd i una altra sobre la importància de la traducció a l’editorial.

Els propers mesos de febrer i març farem la presentació de l’editorial Avenç. I durant abril i març presentarem Lapislàtzuli Editorial.