Destaquem

 • Benvinguts a la Biblioteca Poble-sec - Francesc Boix http://img.youtube.com/vi/H4gRRiN_vzU/0.jpg H4gRRiN_vzU
 • Ruta Històrica dels Teatres del Paral·lel http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancescboix/sites/default/files/ruta_historica_parallel.png
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancescboix/sites/default/files/prestec_cat_1.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancescboix/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • Webs recomanats http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancescboix/sites/default/files/websrecomanats_cat.png

Notícies

dj., 16/03/2017 - 17:07

Participa al Certamen Literari Francesc Candel 2017

Certamen. Del 16 de març al 4 d’abril de 2017, pots presentar la teva obra a concurs en qualsevol de les biblioteques del Districte de Sants-Montjuïc: Biblioteca Francesc Candel, Biblioteca Vapor Vell i Biblioteca Poble Sec-Francesc...

dj., 30/03/2017 - 18:45

La biblioteca tanca per Setmana Santa

Horaris. Del 9 al 17 d’abril la biblioteca romandrà tancada al igual que la bústia de retorn 24h. Consulta els horaris de les Biblioteques de Barcelona que romandran obertes.

dt., 28/02/2017 - 13:00

Exposició Llibres d'Artista "Delicatessen"

Exposició. Llibres d'Artista "Delicatessen". A càrrec del Grup de Gravat GPrint. Del 20 de març al 7 d'abril. Sala d'Actes. Entrada lliure.

Llegeix més

Activitats destacades

Lletra petita- Tallers de descoberta: Taller "Decoració d'ous de Pasqua"

Activitat infantil. Taller "Decoració d'ous de Pasqua". A càrrec de Carmen Sanjuán. Dijous 6 d'abril a les 18h. Cal inscripció prèvia.

Desmarca't, hi ha alternatives. L’economia social i solidària a Barcelona

Economia. Amb Ivan Miró. Dilluns 3 d’abril, a les 19 h, a la B. Poble-sec – Francesc Boix

Lletra petita - Sac de rondalles: Narració "Contes del mar"

Activitat infantil. Sac de Rondalles: "Contes del mar". A càrrec de Cesca Vadell. Dimecres 5 d'abril a les 18h

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Cultura de la pau

  Cultura de la pau

  Fons sobre l'educació i la cultura de la pau en diversos entorns: desarmament, cooperació internacional, drets humans, que complementa al fons especial Francesc Boix sobre camps de concentració.

 • Fons Francesc Boix

  Fons Francesc Boix

  Fons especial Francesc Boix sobre camps de concentració. Trobareu biografies de Francesc Boix i escrits de diferents autors sobre la seva experiència a diversos camps de concentració.

 • Documental social

  Documental social

  Aproximació al món del documental, amb materials en diferents suports. Inclou bibliografia d'introducció teòrica, llibres sobre els orígens del cinema documental i manuals que expliquen les claus del gènere.

 • Guerra Civil

  Guerra Civil

  Fons documental que recull material bibliogràfic i també gràfic de l'esdeveniment més important de la nostra història contemporània.

 • Poble-sec

  Poble-sec

  Fons local que fa referència al districte de Sants-Montjuïc i, en especial, al barri del Poble-sec, als seus escriptors i artistes, al seu urbanisme i a les seves associacions.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la vostra opinió