Destaquem

 • Sempre ens quedarà París... Velocirepte juliol

  Aquest mes de juliol tot gira al voltant de París. Descobreix noves lectures. Supera el repte i explica’ns què has llegit al Bibarnabloc.cat  #Velocirepte18. 12 mesos, 12 reptes.

  http://img.youtube.com/vi/0pbQoishKPk/0.jpg 0pbQoishKPk
 • Benvinguts a la Biblioteca Francesc Candel http://img.youtube.com/vi/OKYGcfjwxeg/0.jpg OKYGcfjwxeg
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/actic_cat.png
 • Antenes Cibernarium http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/antenes_cibernarium578x278.gif
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/spotify_cat_2.png
 • Road movies: Quilòmetres de cinema http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/road_movies_cat.png
 • Lectura per a persones amb discapacitat visual http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/lectura_cat.png

Notícies

Horari d’estiu de la biblioteca

dv., 15/06/2018 - 13:48h

Horaris. Del 25 de juny al 24 de setembre la biblioteca fa horari d'estiu i romandrà tancada els dissabtes. També tancarà per vacances de l'1 d'agost al 2 de setembre, al igual que la bústia de retorn 24h. Consulta aquí les biblioteques obertes.

Vols fer voluntariat Lecxit el curs 2018-2019?

dg., 01/01/2017 - 20:35h

La biblioteca Francesc Candel busca persones voluntàries pel curs 2018-2019 que acompanyin en la lectura a infants dins el projecte "Lecxit: lectura per a l'èxit educatiu". Vols ser una d'elles?

Inscripcions als cursos i tallers dels Espais Multimèdia

dj., 24/05/2018 - 16:10h

Formació. El 15 de setembre a les 16h comencen les inscripcions pels cursos Cibernàrium del mes d'octubre a totes les biblioteques de Barcelona.

Club de No-lectura : Avui no llegim!!!

dc., 27/09/2017 - 17:58h

Infantil. Club de No-lectura: Avui no llegim!!. Un dijous al mes de17:30h a 18:30h. De 9-12 anys. Sala polivalent.

Activitats destacades

Exposició: 'Món animal'

Fotografia. Del 6 de juliol fins al 14 de setembre. Sala Polivalent de la biblioteca. Mostra a càrrec del Club de Fotografia Casa del Rellotge. Entrada lliure.

Lletra petita - Tallers de descoberta.: Taller 'Accidentux aprèn a circular'

Infantil. Dilluns, 17 setembre a les 18h. Taller 'Accidentux aprèn a circular. Sala Infantil.

Exposició: 'Mare de Déu de Port 1.000 anys (S. XI-2018)'

Exposició. Del 17 al 29 de setembre. Sala Polivalent de la biblioteca. Entrada lliure en horari de biblioteca.

Parlem amb... Presentació del llibre: 'Gimnàstica de l'ànima'

Música. Dijous, 27 de setembre a les 19h. Sala Polivalent de la biblioteca. A càrrec dels autors, Josep Mut i Ester Pardo. Entrada lliure.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Automobilisme

  Fons especialitzat en automobilisme i mobilitat sostenible. Trobareu documents que aborden el màxim nombre d'aspectes relacionats amb el món del motor i de la mobilitat. Interessant col·lecció de pel·lícules de carretera o road movies.


 • Cinema documental

  Trobareu una selecció de documentals per temàtica: històrics, d'alimentació, sobre globalització, musicals, documentals sobre la localitat, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.


 • Dansa

  Fons de llibres especialitzats en dansa. Trobareu documents sobre la història i la projecció futura d'aquesta art escènica.


 • Fons Francesc Candel

  Fons especial en homenatge a l'escriptor i periodista local Francesc Candel. Comprèn la seva obra de manera íntegra, així com entrevistes, homenatges, i visions i valoracions sobre la obra i la seva vida.


 • Còmic germànic

  Aquest fons, creat en col•laboració amb el Goethe Institut de Barcelona, és únic a la ciutat i s’articula al voltant dels països de parla alemanya:  Alemanya, Àustria i Suïssa.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió