Destaquem

 • Aquest llibre em sona... Velocirepte juny 2018

  Aquest mes de juny tot gira al voltant de la literatura i la música. Descobreix noves lectures. Supera el repte i explica’ns què has llegit al Bibarnabloc.cat  #Velocirepte18. 12 mesos, 12 reptes.

  http://img.youtube.com/vi/kZdjR4rrvqI/0.jpg kZdjR4rrvqI
 • Benvinguts a la Biblioteca Francesc Candel http://img.youtube.com/vi/OKYGcfjwxeg/0.jpg OKYGcfjwxeg
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/actic_cat.png
 • Antenes Cibernarium http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/antenes_cibernarium578x278.gif
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/spotify_cat_2.png
 • Road movies: Quilòmetres de cinema http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/road_movies_cat.png
 • Lectura per a persones amb discapacitat visual http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/lectura_cat.png

Notícies

Horari d’estiu de la biblioteca

dv., 15/06/2018 - 13:48h

Horaris. Del 25 de juny al 24 de setembre la biblioteca fa horari d'estiu i romandrà tancada els dissabtes. També tancarà per vacances de l'1 d'agost al 2 de setembre, al igual que la bústia de retorn 24h. Consulta aquí les biblioteques obertes.

Més de 40 anys d'orgull i alliberament LGTBI

dl., 07/05/2018 - 15:32h

LGTBI. La Xarxa de Centres Cívics i Biblioteques de Barcelona han organitzat un cicle d'activitats per a celebrar la diversitat sexual i de gènere a la ciutat de Barcelona.

Concurs de juny del Bibarnabloc

dv., 01/06/2018 - 09:00h

Concurs. Sortejarem la novel•la Vibrato: la música y el resto en 99 compases i un curs d’Els Juliols de la Universitat de Barcelona.

Guanyadors dels premis del Certamen Literari Francesc Candel 2018

dj., 24/05/2018 - 13:39h

Premis. Sònia Martínez, Maria del Carme Alerm, Amando García i Joan J. Granados són els guanyadors de les diferents modalitats del Certamen Literari Francesc Candel d'enguany.

Activitats destacades

L'aventura de llegir - Doble presentació de llibres: 'Llibre objecte' i 'Paradís trencat'

Llibre. Dimarts, 26 de juny, a les 19 h. Sala Polivalent de la biblioteca. A càrrec dels autors locals, Anna Ortíz i Ricard Coll. Entrada lliure.

Exposició: 'La luZ del rayo: El renaixement'

Escultura. Fins al 29 de juny. Sala Polivalent de la biblioteca. Mostra de l'artista basc Iñaki Castillo. Entrada lliure.

Lletra petita - Tallers de descoberta: 'Còmic manga infantil'

Infantil. Dimecres, 11 de juliol a les 18h. Sala Infantil. A càrrec Roger Pérez. 8-14 anys. Cal inscripció prèvia

Exposició: 'Món animal'

Fotografia. Del 6 de juliol fins al 28 de setembre. Sala Polivalent de la biblioteca. Mostra a càrrec del Club de Fotografia Casa del Rellotge. Entrada lliure.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Automobilisme

  Automobilisme

  Fons especialitzat en automobilisme i mobilitat sostenible. Trobareu documents que aborden el màxim nombre d'aspectes relacionats amb el món del motor i de la mobilitat. Interessant col·lecció de pel·lícules de carretera o road movies.

 • Cinema documental

  Cinema documental

  Trobareu una selecció de documentals per temàtica: històrics, d'alimentació, sobre globalització, musicals, documentals sobre la localitat, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.

 • Dansa

  Dansa

  Fons de llibres especialitzats en dansa. Trobareu documents sobre la història i la projecció futura d'aquesta art escènica.

 • Fons Francesc Candel

  Fons Francesc Candel

  Fons especial en homenatge a l'escriptor i periodista local Francesc Candel. Comprèn la seva obra de manera íntegra, així com entrevistes, homenatges, i visions i valoracions sobre la obra i la seva vida.


 • Còmic germànic

  Aquest fons, creat en col•laboració amb el Goethe Institut de Barcelona, és únic a la ciutat i s’articula al voltant dels països de parla alemanya:  Alemanya, Àustria i Suïssa.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió