Destaquem

 • Benvinguts a la Biblioteca Francesc Candel http://img.youtube.com/vi/OKYGcfjwxeg/0.jpg OKYGcfjwxeg
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/actic_cat.png
 • Antenes Cibernarium http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/antenes_cibernarium578x278.gif
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/spotify_cat_2.png
 • Road movies: Quilòmetres de cinema http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/road_movies_cat.png
 • Lectura per a persones amb discapacitat visual http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/lectura_cat.png

Notícies

dg., 01/01/2017 - 20:35

Vols ser voluntari Lecxit el curs 2017-2018?

La biblioteca Francesc Candel busca voluntaris pel curs 2017-2018 que acompanyin infants perquè millorin la seva comprensió lectora dins el projecte "Lecxit: lectura per a l'èxit educatiu". Vols ser un d'ells?

dt., 09/05/2017 - 17:33

Estàs d'exàmens? Vine a la sala d'estudi nocturna de la Biblioteca Francesc Candel

Sales d'estudi nocturnes. Del 8 de maig al 22 de juny i el cap de setmana previ a les PAU tens 30 sales d'estudi a Barcelona que t'ofereixen un espai on concentrar-te fins ben tard.

dc., 03/05/2017 - 18:35

Com mola llegir! L'Abril ens recomana al maig...

Infantil. Com mola llegir! Espai de recomanacions dels lectors.

Llegeix més

Activitats destacades

Cloenda: 'Nosaltres no som d'aquest món'

Denúncia. Dimarts, 30 de maig, a les 19h. Acte de cloenda de la mostra. Sala Polivalent de la biblioteca, a càrrec de Josep Ma. Torres. Entrada lliure.

Presentació del llibre: 'Francisco Candel. El gran dolor del mundo. Diarios 1944-1975'

Candel. Dimecres, 31 de maig, a les 19h. Sala Polivalent de la biblioteca. A càrrec de Jaume Guillamet, catedràtic de Comunicació de la UPF, A. Caballé i G. Jiménez, editors, i Pere Baltà, president de la Fundació Paco Candel. Entrada lliure.

Exposició: ‘Nosaltres no som d’aquest món’

Denúncia. Fins al dimecres, 31 de maig. Sala Polivalent de la biblioteca. Mostra de pintures i poemes reivindicatius de Josep M. Torres i Josep M. Pérez, respectivament. Entrada lliure.

T'interessa - Exposició: 'Associació d'Artistes de la Marina'

Pintura. Dimarts 6 de juny a les 19h, inauguració de la mostra a la Sala Polivalent de la biblioteca. L'exposició es podrà visitar fins al 30 de juny en horari de biblioteca. Entrada lliure.

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Automobilisme

  Automobilisme

  Fons especialitzat en automobilisme i mobilitat sostenible. Trobareu documents que aborden el màxim nombre d'aspectes relacionats amb el món del motor i de la mobilitat. Interessant col·lecció de pel·lícules de carretera o road movies.

 • Cinema documental

  Cinema documental

  Trobareu una selecció de documentals per temàtica: històrics, d'alimentació, sobre globalització, musicals, documentals sobre la localitat, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.

 • Dansa

  Dansa

  Fons de llibres especialitzats en dansa. Trobareu documents sobre la història i la projecció futura d'aquesta art escènica.

 • Fons Francesc Candel

  Fons Francesc Candel

  Fons especial en homenatge a l'escriptor i periodista local Francesc Candel. Comprèn la seva obra de manera íntegra, així com entrevistes, homenatges, i visions i valoracions sobre la obra i la seva vida.

 • Idiomes

  Idiomes

  Autoaprenentatge d'idiomes a les biblioteques

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió