Destaquem

 • Benvinguts a la Biblioteca Francesc Candel http://img.youtube.com/vi/OKYGcfjwxeg/0.jpg OKYGcfjwxeg
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/prestec_cat.png
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/actic_cat.png
 • Antenes Cibernarium http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/antenes_cibernarium578x278.gif
 • Road movies: Quilòmetres de cinema http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/road_movies_cat.png
 • Lectura per a persones amb discapacitat visual http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/lectura_cat.png
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Biblioteca't aquest 2019

  Benvinguts a la cultura lliure

  http://img.youtube.com/vi/UaMHuC1t4lc/0.jpg UaMHuC1t4lc
 • Llibret de llom i formatge... Velocirepte

  Aquest mes de desembre tot gira al voltant de la literatura i la gastronomia. Descobreix noves lectures. Supera el repte i explica’ns què has llegit al Bibarnabloc.cat  #Velocirepte18. 12 mesos, 12 reptes.

  http://img.youtube.com/vi/3YfPpyYfn5Q/0.jpg 3YfPpyYfn5Q
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/spotify_cat_2.png

Notícies

b804

Tancament biblioteca

dv., 26/07/2019 - 15:11h

Biblioteca Francesc Candel  tancada fins al 4 de novembre per obres de millora i canvi en el sistema de climatització.

Clubs de lectura històrics

dl., 21/10/2019 - 11:57h

Literatura. La novel•la històrica, protagonista al novembre dels clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona

Inscripcions als cursos i tallers dels Espais Multimèdia

dc., 09/10/2019 - 10:10h

Formació. Dimarts, 15 d'octubre a les 10h, comencen les inscripcions dels cursos del mes de novembre. Per apuntar-vos als que s'impartiran a la Biblioteca Francesc Candel, podeu adreçar-vos a qualsevol biblioteca de Barcelona.

Concurs d'octubre del Bibarnabloc

dt., 01/10/2019 - 13:19h

Concurs. Participa-hi fins al 28 d'octubre

Activitats destacades

Cicle Temàtic - Donde la ciudad cambia su nombre: "De l'auxiliar de la indústria a Farrero S.A."

Exposició. Del 4 fins al 30 novembre, la nostra Sala Polivalent acull aquesta mostra sobre el passat industrial de La Marina. La pots visitar en horari de biblioteca. Entrada lliure.

L'aventura de llegir - Presentació: 'Ya estamos solos mi corazón y el mar'

Llibre. Dilluns, 11 de novembre, a les 19 h, a la Sala Polivalent de la biblioteca parlem amb... María José Ramos, autora d'aquest homenatge a Antonio Machado. Entrada lliure.

Lletra petita - El racó dels pares. Primeres passes: Espectacle "A la voreta del mar"

Infantil. Dimecres, 13 de novembre a les 17:30h. A càrrec de Cia Patawa. De 6 mesos a 3 anys. Sala polivalent. Entrada amb tikets.

Cicle Temàtic - Donde la ciudad cambia su nombre: "El passat fabril de la Marina"

Conferència. Dilluns, 18 de novembre a les 19 h. La sala Polivalent de la biblioteca acull aquesta conferència a càrrec de l'historiador, Oriol Granados. Entrada lliure.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Automobilisme

  Fons especialitzat en automobilisme i mobilitat sostenible. Trobareu documents que aborden el màxim nombre d'aspectes relacionats amb el món del motor i de la mobilitat. Interessant col·lecció de pel·lícules de carretera o road movies.


 • Cinema documental

  Trobareu una selecció de documentals per temàtica: històrics, d'alimentació, sobre globalització, musicals, documentals sobre la localitat, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.


 • Dansa

  Fons de llibres especialitzats en dansa. Trobareu documents sobre la història i la projecció futura d'aquesta art escènica.


 • Fons Francesc Candel

  Fons especial en homenatge a l'escriptor i periodista local Francesc Candel. Comprèn la seva obra de manera íntegra, així com entrevistes, homenatges, i visions i valoracions sobre la obra i la seva vida.


 • Còmic germànic

  Aquest fons, creat en col•laboració amb el Goethe Institut de Barcelona, és únic a la ciutat i s’articula al voltant dels països de parla alemanya:  Alemanya, Àustria i Suïssa.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió