Destaquem

 • Llibret de llom i formatge... Velocirepte

  Aquest mes de desembre tot gira al voltant de la literatura i la gastronomia. Descobreix noves lectures. Supera el repte i explica’ns què has llegit al Bibarnabloc.cat  #Velocirepte18. 12 mesos, 12 reptes.

  http://img.youtube.com/vi/3YfPpyYfn5Q/0.jpg 3YfPpyYfn5Q
 • Benvinguts a la Biblioteca Francesc Candel http://img.youtube.com/vi/OKYGcfjwxeg/0.jpg OKYGcfjwxeg
 • Préstec de llibres electrònics http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/prestec_cat.png
 • BibliosBCN http://img.youtube.com/vi/Gn3-sw8P5is/0.jpg Gn3-sw8P5is
 • Acreditació acTIC http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/actic_cat.png
 • Antenes Cibernarium http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/antenes_cibernarium578x278.gif
 • Guies de lectura http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/guies_lectura_cat.png
 • La biblioteca a Spotify http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/spotify_cat_2.png
 • Road movies: Quilòmetres de cinema http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/road_movies_cat.png
 • Lectura per a persones amb discapacitat visual http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibfrancesccandel/sites/default/files/lectura_cat.png

Notícies

Estrenem secció: "Contes transgressors"

dj., 22/11/2018 - 11:38h

Centre d'interés. A la Biblioteca Francesc Candel posem en marxa el fons especial 'Contes transgressors' a la Sala Infantil, perquè la vida està plena de tabús i la normalitat del dia a dia cada cop és més diversa.

Inscripcions als cursos i tallers dels Espais Multimèdia

dv., 02/11/2018 - 10:10h

Formació. El 15 de desembre a les 10h comencen les inscripcions pels cursos Cibernàrium del mes de gener a totes les biblioteques de Barcelona.

Koalatext, nou recurs per a l’aprenentatge de l’anglès

dv., 02/11/2018 - 11:05h

Idiomes. Nou recurs per a l’aprenentatge de l’anglès des de l’eBiblioCat.

Guia de Novetats

ds., 01/04/2017 - 13:46h

Novetats. Posat al dia i consulta aquí les noves adquisicions de la nostra biblioteca.

Activitats destacades

Parlem amb... Ángel Morán del seu nou llibre 'La muerte en mi menor'

Presentació llibre. Dilluns, 17 de desembre, a les 19 h. Sala Polivalent de la biblioteca. Presentació a càrrec del seu autor, Ángel Morán, i Jesús Martínez d'Editorial Carena. Entrada lliure.

Lletra petita - Tallers de descoberta: 'Tot passejant amb la senyora Jensen"

Infantil. Dilluns 17 de desembre a les 18h. A partir de 7 anys. Sala Infantil. Cal inscripció.

Els viatges de la paraula - Espectacle: "Un Nadal amb poesia"

Poesia. Dimarts, 18 de desembre, a les 19 h. Sala Polivalent de la biblioteca. Entrada lliure.

L'aventura de llegir - Els viatges de la paraula: Espectacle "Old songs"

Adults. Divendres, 20 de desembre a les 19h. Sala polivalent de la biblioteca. A càrrec de Youssef Sultan. Entrada lliure.

Localització i horari

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 

 • Automobilisme

  Fons especialitzat en automobilisme i mobilitat sostenible. Trobareu documents que aborden el màxim nombre d'aspectes relacionats amb el món del motor i de la mobilitat. Interessant col·lecció de pel·lícules de carretera o road movies.


 • Cinema documental

  Trobareu una selecció de documentals per temàtica: històrics, d'alimentació, sobre globalització, musicals, documentals sobre la localitat, i informació sobre els principals directors d'aquest gènere.


 • Dansa

  Fons de llibres especialitzats en dansa. Trobareu documents sobre la història i la projecció futura d'aquesta art escènica.


 • Fons Francesc Candel

  Fons especial en homenatge a l'escriptor i periodista local Francesc Candel. Comprèn la seva obra de manera íntegra, així com entrevistes, homenatges, i visions i valoracions sobre la obra i la seva vida.


 • Còmic germànic

  Aquest fons, creat en col•laboració amb el Goethe Institut de Barcelona, és únic a la ciutat i s’articula al voltant dels països de parla alemanya:  Alemanya, Àustria i Suïssa.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement.

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la teva opinió