Serveis

La biblioteca és un centre públic obert a tothom

Oferim serveis per garantir l’accés a la informació, la formació permanent i la difusió de la cultura a través dels nostres fons documentals, físics i virtuals, dins i més enllà del propi edifici.

El carnet de les biblioteques, únic per a totes les biblioteques i bibliobusos públics de la província de Barcelona, permet fer préstec de documents, participar en activitats culturals i de formació, i obtenir descomptes en entitats culturals. És gratuït, personal i intransferible.

Oferim serveis i fons documentals adaptats per a persones amb necessitats especials (programa JAWS, anell magnètic, audiollibres) i un servei de voluntariat de lectura i/o préstec a domicili per a les persones amb dificultats de mobilitat.

Disposem de:

  • un auditori i sales polivalents per apropar els agents culturals a la població, donar a conèixer la biblioteca a grups i fomentar l’aprenentatge d’idiomes a través de l’intercanvi.
  • una aula multimèdia per a l’alfabetització digital (acreditació ACTIC), connexió Wi-fi i accés a Internet amb servei d’escàner i lector electrònic de DNI. L’aplicació al mòbil permet fer gestions de la biblioteca en línia i consultar les activitats.
  • Una sala d’exposicions per difondre l’activitat artística d’autors de renom i d’estudiants i artistes locals.
© Jordi Casañas
Enllaços relacionats: