Àrea infantil

L'àrea infantil de la biblioteca està situada a la planta -1 de l'edifici.

La sala disposa d'un espai clarament diferenciat per explicar contes, i també d'una sala taller.

La sala està equipada amb dos ordinadors per consultar el catàleg de la biblioteca, i disposa de tres ordinadors amb connexió a internet i programes: un ordinador és de sessions d'una hora i els altres dos són de sessions de mitja hora.

També es pot participar en un club de lectura, aprendre a navegar per internet, assistir a tallers i a moltes activitats més.

L'àrea infantil disposa d'un fons documental molt variat, en tot tipus de formats. S'hi pot trobar, entre altres: llibres de ficció i de no-ficció, còmic i manga, revistes, pel·lícules per als més petits i també cinema familiar, música, audiollibres, videojocs en CD-ROM i DVD-ROM, i novel·la juvenil.

A més del fons de ficció i no-ficció, comú a totes les biblioteques, s'hi pot trobar diverses seccions:

  • Dins els llibres d'imaginació destinats a infants de 0 a 6 anys, és a dir, que comencen a llegir, hi ha la secció Contes populars i també la secció Primeres lectures: contes de lletra de pal i de lletra lligada.
  • L'àrea de petits lectors és l'espai destinat als més petits, infants fins als 4 anys, i se situa en un espai diferenciat dins la sala. S'hi pot trobar llibres amb lletra i sense lletra, en què les il·lustracions són les grans protagonistes. Per localitzar els documents d'aquesta secció amb facilitat s'han classificat per temes (que s'identifiquen amb uns pictogrames): Contes sorpresa, Natura, Animals i bestioles, El món es fa gran i Nens.
  • Es disposa d'un fons ampli en poesia destinat als infants, ja que la poesia és l'especialitat de la biblioteca.
  • A la secció Racó de Mares i Pares s'hi pot trobar informació sobre creixement, educació i lleure, entre altres temes d'interès relacionats amb els fills, i en diferents formats: llibres, revistes, CD i DVD.
Àrea infantil
Enllaços relacionats: