Subratllat del mes

Nova secció. Cada mes destacarem un petit fragment, una frase potser, una idea original, una petita troballa triada entre els documents del fons local de la biblioteca, centrat en el nostre districte d’Horta-Guinardó

Aquest mes de juny encetem una nova secció a la nostra web, el Subratllat del mes. Cada mes destacarem un petit fragment, una frase potser, una idea original, una petita troballa triada entre els documents del fons local de la biblioteca, centrat en el nostre estimat districte d’Horta-Guinardó.

Volem que el Subratllat sigui una invitació, alhora que un joc de descoberta, perquè conegueu aquesta part del nostre fons. Veniu i descobriu-la!!

 

“Doncs, bé: aquell dia ell va anar a ballar al Mas Guinardó perquè li va arrossegar una colla d’amics (i també perquè el va empènyer, la seva mare, tipa de veure’l a casa, encauat, llegint), i jo hi vaig anar perquè a la nostra colla vam decidir “fer-ne una de grossa” i, en comptes d’anar ballar sardanes, vam anar a ballar ball de l’altre. Ara tot això fa riure, és clar, però llavors nosaltres ho vèiem( i pot ser ho era) molt gros.”

Si en voleu llegir més, podeu buscar l’Estanislau Torres i el seu llibre Entre el Clot i el Guinardó

TORRES, Estanistau. Entre el Clot i el Guinardó. Lleida: Pagès, 1996, p. 32. (N Tor)