La salut i els contaminants ambientals protagonistes d'una jornada a les Corts

La salut ambiental, els contaminants i algunes malalties com el síndrome de Fatiga Crònica seran els temes de la jornada "Incidència dels contaminants ambientals en la salut".

La salut ambiental, els contaminants i malalties com el síndrome de Fatiga Crònica i altres síndromes de Sensibilització Central seran els temes de la jornada “Incidència dels contaminants ambientals en la salut”.

El proper dissabte 1 d’abril, de 10 a 14 h, el Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” acollirà la jornada “Incidencia dels contaminants ambientals en la salut”, organitzada per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Fatiga Crònica i altres Síndromes de Sensibilització Central: FM – SQM – EHS, amb la col.laboració de l’Associació APQUIRA: Síndrome Químic i Electrohipersensibilitat, CAPS: Programa dones, salut i Qualitat de vida i Anna Font i Coll, psicòloga, especialista en SQM i pesticides.

El programa de la jornada és:

10 h – Benvinguda, a càrrec de Jordi Bach, president de l’Associació Catalana per la Síndrome de Fatiga Crònica (ACSFCEM).

10.15 h –  Santi Cutura, president de l’Associació APQUIRA, parlarà de “Les associacions de malalts: promotores d’un nou abordatge de la salut ambiental”.

11 h – Anna Font i Coll, parlarà de: “Reduïm l’exposició ciutadana a contaminants ambientals en entorns urbans”.

12 h – Descans.

12.15 h – Dra. Carme Valls, endocrinòloga. CAPS, parlarà de: “Efecte dels tòxics ambientals sobre les hormones del cos humà”.

13.15 h – Col·loqui.

L’entrada a l’acte és gratuïta, però cal fer reserva prèvia al correu-e: inscripcioactesfc@gmail.com o deixant un missatge al telèfon 933 214 654.

L’organització de l’acte sol.licita als participants no portar colònies ni perfums de cap mena per respecte a les persones afectades per la sensibilitat química múltiple.

Més informació