Sant Jordi és amor a les Corts

Et presentem totes les activitats del cap de setmana per celebrar la diada de Sant Jordi al districte.

Per Sant Jordi, els carrers de les Corts s'omplen de roses, llibres, cavallers, princeses i molt d'amor. Una diada amb activitats per a petits i grans: parades, tallers, contacontes, jocs medievals, música i poesia, entre d'altres. La celebració del Dia internacional del llibre i de l'amor, s'estén al districte des de dijous 20 d'abril fins a la diada, diumenge 23 d'abril.

Quatre dies intensos d’activitats d’oci i cultura al districte. Si no te’n vols perdre cap, descarrega el programa o consulta-les a continuació.

Dijous, 20 d’abril

Concert líric
17 h, Casal de Gent Gran Can Novell
Concert líric a càrrec d ela soprano Marga Rosales

Contes reials
18 h, Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras
En aquest regne tenen lloc aventures estranyes i divertides que el narrador us contarà, això sí, amb la col·laboració de tots vosaltres. A càrrer de Blai Senabre.
A partir de 4 anys.
Resultat d'imatges de orella llengua de signes Interpretació en llengua de signes.

Divendres, 21 d’abril

Els llibres es mouen!
De 10 h a 21 h, Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx.
Intercanvi de llibres al vestíbul.
Recollida de llibres de l’1 al 21 d’abril, per a l’intercanvi posterior.
Normativa: 1 llibre=1 punt.
No s’acceptaran llibres de text o fets malbé.

Sant Jordi medieval
De 16.30 a 19.30 h, Av. Sant Ramon Nonat
Activitats i tallers a càrrec de les entitats i els equipaments, roses, llibres, espai de jocs medievals, nomenament de cavallers, escola de cavallers, representació de la llegenda de Sant Jordi, espai literari i xocolatada.

A les 17 h, Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’
Celebració de Sant Jordi i actuació de la Coral Pere Quart.

Un Sant Jordi a la plaça!
De 17.30 a 19.30 h, Pl. Concòrdia
Diferents entitats del centre se sumen a aquesta festivitat amb tallers per a infants i també per a adults. L’Aula Ambiental aportarà a la festa una activitat de creació artística amb material de rebuig.Organitza: Centre Cívic Can Deu.

Paraules mogudes
A les 20 h, Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
Parlarem de la necessitat de fer coses i de fer-les de maneres diferents, per aprendre, per gaudir, per reivindicar i per transformar. Amb històries reals farcides d’onirisme i amb cançons que ens esperonen i ens fan moure’ns.
Amb Un tal Pere, cantautor, i David Vila i Ros, escriptor.
Organitza: Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx.

Dissabte, 22 d’abril

Festa de la primavera
D’11 a 18 h, Benavent
Activitats de caire social: espectacle infantil, inflables, tallers, bombolles de sabó, maquillatge, música ambiental i botifarrada popular amb tiquet.
Organitza: Associació de Veïns Camp Nou

Diumenge, 23 d’abril

6a Fira de Sant Jordi de les CORts “Amb molt d’amor”
De 10 a 20 h, Av. Diagonal, vorera de mar (entre gran via de Carles III i c. Pau Romeva)
Una fira participativa, interactiva i dinàmica, plena de productes i entreteniments. Amb més de 75 parades de venda de roses i llibres, entre d’altres, i amb un programa amb més de 40 activitats i actuacions, com l’espai de música i lectura, tallers infantils, signatura de llibres, per gaudir d’un Sant Jordi amb molt d’amor!

Participa en la gimcana, on podreu interactuar amb les parades i proposar també les vostres manifestacions d’amor. Comptarem novament amb la participació d’entitats socials i convidades de la ciutat, com ACNUR, l’Associació Ictus Barcelona, DISCAN i DIOMCOOP, i també amb parades provinents de la Xarxa de Comerç Verd de les Corts.

La ‘Dragona Bufalletres’
A les 11.30 h, Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’
La princesa Roslina és l’encarregada de tenir cura de la biblioteca del castell. Però un bon dia es troba que algú ha fet volar les lletres els contes. Amb l’ajuda del seu amic Jordi hauran de refer l’autèntica llegenda del cavaller Sant Jordi i enfrontar-se amb la dragona Bufalletres.
A càrrec d’En Clau de Clown.
Resultat d'imatges de orella llengua de signes Interpretació en llengua de signes.