Converses: comentem contes de Pedrolo

Converses. Comentem Pedrolo. Places limitades. Inscricpió oberta. Dies 8 i 10 d'octubre.

Amb motiu de l’Any Pedrolo, i dins dels actes de la Festa Major de les Corts, la biblioteca Montserrat Abelló i el Centre per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Les Corts organitzen conjuntament una activitat lectora.

La proposta gira entorn la lectura i el comentari de dos contes de Manuel de Pedrolo: L’origen de les coses i El millor novel·lista del món, inclosos en el llibre Vint-i-vuit contes, un recull a cura de l’escriptor Jordi Coca, que fou editat el 2009 per Edicions 62.

Vint-i-vuit contes és una mostra de la diversitat del microcosmos pedrolià, en el qual es tracten temes tan eterns i universals com la lluita per la llibertat, la incomunicació o la rebel·lió existencial.

L’activitat és oberta a tothom i els usuaris interessats han d’inscriure’s a la biblioteca Montserrat Abelló (l’1 de juliol s’obren les inscripcions fins a finalitzar les places), i deixarà els exemplars en préstec a més de ser el lloc on es farà la trobada. El nombre màxim d’inscrits per cada torn serà de 16 persones.

Per tal de facilitar l’assistència els lectors podran triar assistir en sessió de matí o de tarda. Les sessions, conduïdes per personal del CPNL, se celebraran dilluns 8 d’octubre a les 6 de la tarda i dimecres 10 d’octubre a les 11 del matí.

Més informació