Benjamin Lacombe a la desena Galeria d'Il·lustraci...oooh!

Exposició. Descobreix els fantàstics dibuixos d'aquest il·lustrador francès.

Benjamin Lacombe és un autor i il•lustrador francès nascut al 1982 a Paris on viu i treballa.
Benjamin va estudiar a l’Escola Nacional d’Arts Decoratives de Paris. Mentre estudiava també treballava en publicitat. Va publicar el seu primer còmic amb 19 anys.
El que havia de ser el seu projecte de final de carrera es va convertir en el seu primer llibre per a infants: Cereza Guinda. El llibre es va publicar el 2006 i l’any següent la revista Time va nominar el llibre entre els 10 millors llibres per a nens editats el 2007 als EEUU. Des d’aleshores ha treballat diversos temes als seus llibres i ha il•lustrat clàssics per a diverses editorials utilitzant diferents tècniques.
Les seves fonts d’inspiració son els prerafaelites i el quattrocento italià així com els artistes contemporanis Tom Browning, Tim Burton o Fritz Lang. El seu entorn social i personal també són part de la seva inspiració.
Tot i que la seva producció es centra en la literatura infantil i juvenil també ha il•lustrat llibres per a adults i realitzat exposicions.

A la biblioteca tenim un bon grapat de les obres d’aquest fantàstic il·lustrador. També trobareu al Bibarnabloc, el bloc de Biblioteques de Barcelona, algunes ressenyes dels seus llibres.